Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.212
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.212
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Twitter’ın Yeni CEO’su Belli Oldu!

twitter yeni ceosu

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun kim olduğunu duyurarak, şirketin denge ve yönetim yapısında değişikliklerin olabileceğine işaret etti.


▪ Elon Musk, Twitter CEO’luk görevini bırakarak yönetim kurulu başkanlığı ve baş teknoloji sorumluluğuna geçeceğini duyurarak, haberleri doğrulayan bir açıklama yaptı.

▪ Musk’ın açıklamasına göre, Twitter’ın yeni CEO’su NBCUniversal Media şirketinden Linda Yaccorino oldu.


Elon Musk, şu sözlerle duyuruda bulundu:

“Linda Yaccarino’nun, Twitter’ın yeni CEO’su olarak atanmasından dolayı heyecan duyuyorum. Linda Yaccarino, öncelikle iş operasyonlarına odaklanırken, ben ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanacağım.
Twitter’ı, her şeyin kullanıldığı bir platforma dönüştürmek için Linda ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”


▪ Bunun yanı sıra Yaccarino’nun, Shib Token’ın resmî twitter hesabını takip ettiği de gözlerden kaçmadı. Shiba Inu’nun resmî hesabını takip ediyor olması kısa sürede kripto topluluğu arasında gündem oldu.

Twitter’ın yeni CEO’su Linda Yaccarino, daha önce Elon Musk’ın bu platform ile ilgili açıklamalarına katıldığını ifade ederek, kendisiyle bir röportaj da gerçekleştirmişti.

▪ Elon Musk’ın Dogecoin’e olan ilgisi göz önüne alındığında, Linda Yaccarino’nun Shiba Inu’ya olan hayranlığının, memecoin’in geleceği için önemli bir gelişme olabileceği düşünülebilir.

▪ Elon Musk, geçtiğimiz ekim ayında platformu devraldığından beri birçok yeniliğe imza attı. Yönetim kurulu içerisinden kilit isimleri gönderen Musk, doğrulama özelliğini de birkaç kez değiştirdi.

▪ Elon Musk’ın en heyecan verici hamlesi, Twitter’ın logosunu geçici olarak Dogecoin ile değiştirmesi oldu. Bu değişiklik, Dogecoin’in fiyatında artış yaşanmasını sağladı.

Yaccarino’nun Shiba Inu ile ilgili bir hamle yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Kripto para piyasalarındaki önemli gelişmeleri takip etmek için buraya tıklayın.


Telegram kanalımıza katılarak, her gün güncellenen haberlerle birlikte projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir, son dakika haberlerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, herkese açık bir şekilde sohbet edebileceğiniz Telegram kanalımız da mevcuttur.

YouTube kanalımızda, blokzincir teknolojileri hakkında eğitim videoları ve kripto para birimi dünyasındaki en son gelişmeler hakkında video içeriklerimiz mevcuttur. Ayrıca Twitter hesabımızda da projeler hakkında en son bilgileri ve güncellemeleri paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version