Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.415
% 4.59
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.415
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Tuzla Belediye Başkanı: “Metromuzu hiç etmeye meyilleri var ama müsaade etmeyeceğiz”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, dün açılan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

Başkan Yazıcı, mevcut İBB yönetimi tarafından yapılmayan Tuzla Metrosunu hatırlatarak, “Tuzla Metrosu hangi tarihte açılacak? Net tarih nedir? Beni geçin, vatandaş soruyor?” ifadelerini kullandı. Başkan Yazıcı, ayrıca, “Metromuzu hiç etmeye meyilleri var. Ama müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

4 istasyondan oluşan ve 7,4 kilometre uzunluğa sahip olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından tamamlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy’ü birbirine bağladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da açılışı yapılan metro hattı ile ilgili, metronun maliyetinin İBB tarafından karşılandığını iddia etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından finanse edilerek tamamlanan metro hattı ile ilgili Ekrem İmamoğlu’na, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’dan tepki geldi.

Başkan Yazıcı, mevcut İBB yönetimi tarafından tamamlanamayan Tuzla Metrosunu hatırlatarak, “Sayın Başkan tweetinizi anlamakta zorlandık. Sizden daha net bir tweet bekleriz. Mesela Tuzla Metrosu hangi tarihte açılacak? Net tarih nedir? Beni geçin, vatandaş soruyor?” ifadelerini kullandı.

“Metromuzu hiç etmeye meyilleri var”

Ayrıca Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Ekrem İmamoğlu’na cevaben yaptığı açıklamada “Umarım İBB’nin kaynaklarıyla da Pendik-Tuzla metrosunu yaparsınız.” sorusuna cevap veren Yazıcı, “Pendik – Tuzla metrosu dediniz, içim cız etti. Metromuzu hiç etmeye meyilleri var. Ama müsaade etmeyeceğiz.” dedi

Bu makale ilk olarak Hibya Haber Ajansı üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir