Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.250
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.250
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Türklerin Favori Altcoin’i Çöktü: Devasa Selloff Yedi!

Kripto para piyasası bugün yeşillendi. Lider kripto Bitcoin (BTC) 20 bin doların kapısına kadar geldi. Ancak piyasada eliminasyon devam ediyor. Bugün, piyasada bir altcoin projesi daha kırmızı kart gördü. Türk yatırımcıların yoğun bir şekilde yatırım yaptığı altcoin projesi Gari Network (GARI) fiyatı çöktü.

Türklerin tercihi olan bir altcoin fiyatı çöktü

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasasında yaprak dökümü devam ediyor. Bugünkü isim Türk yatırımcıların önde gelen tercihlerinden bir altcoin projesi değerinin %96’sının kaydetti. Gari Network (GARI), daha sonra hafif yükselse de basın zamanında %82,19 kayıpla fiyatı 0’7628 dolardan 0,1339 dolara geriledi. Bununla birlikte bu seviyelerde de tutunması oldukça zor görünüyor.

Gari Network, saldırı yok diyor

Bu arada altcoin projesinden bir açıklama geldi. Gari Network, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

GARI ağında, kapsamlı bir değerlendirmeden sonra tokenler tarafında hiçbir saldırı tespit edilmedi. Şimdiye kadar bunun bir piyasa olayı gibi göründüğünü duyuruyoruz. Topluluğumuza tüm tokenlerin ilgili rezervlerde güvende olduğunu garanti ediyoruz. Borsalarla sürekli temas halindeyiz ve durumu değerlendiriyoruz. Tüm topluluk üyelerinin panik yapmamalarını alçakgönüllülükle rica ediyoruz. Herkesi daha fazla gelişme hakkında bilgilendireceğiz.

Gari Network (GARI) nedir?

Gari Network, Hindistan’ın en büyük kısa video sosyal medya platformu Chingari’nin yerel sosyal tokeni. GARI, Solana Blockchain üzerine inşa edilmiş spl standart tokeni. Bu arada, Chingari uygulaması, 30 milyondan fazla aylık aktif kullanıcıyla 100 milyondan fazla indirmeye sahip. GARI tokeninin birkaç uygulama içi yardımcı programı var. Aynı zamanda Gari DAO’nun yönetişim tokeni.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir