Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Türkler Tercihini DOGE’dan Yana Kullandı

Türkiye geçtiğimiz ay Dogecoin (DOGE) işlem hacminde Bitcoin (BTC) ve Ethereum‘u (ETH) geride bırakarak en çok DOGE’a yöneldi.

Türkiye’de her geçen gün Metaverse ve Blockchain teknolojisi başta olmak üzere Blockchain ekosisteminin getirdiği ürünlere ilgi artıyor. Yerli otomobil TOGG’da da yer alan Blockchain teknolojisi halk tarafından her geçen gün daha çok merak edilip bilinir hale geliyor. Blockchain teknolojisinin ürünlerinden ve belki de en çok konuşulanlarından olan kripto paralar ise yatırımcı ve kullanıcıların dikkatini çekiyor. Dogecoin de şüphesiz en bilinenler arasında.

Türkiye’deki Dogecoin İşlem Hacmi Bitcoin ve Ethereum’u Solladı

Türkiye Nomics’in sağladığı verilere göre 3 kripto borsası kıyaslandığında en çok DOGE işlem çiftinde hareketlilik yaşadı. Öte yandan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile kıyaslandığı zaman DOGE ezici bir üstünlük ortaya koydu.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından yükselen ve 0,1 dolar bariyerini aşan Dogecoin Türkiye’de geçtiğimiz ay işlem hacmi olarak Bitcoin ve Ethereum’u geçti.

DOGE İşlem Hacmi Karşılaştırılması

Dogecoin’deki işlem verileri geçen ayki dolaşım hacminin 380,3 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Türkler Tercihini DOGE’dan Yana Kullandı” te bir düşünce

  1. Pingback: Dogecoin (DOGE) Nedir? – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir