Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.715
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.715
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Türkiye, Ethereum Merge’e En Çok İlgi Gösteren Ülkeler Arasında

CoinGecko‘nun yaptığı araştırmaya göre Türkiye, Ethereum Merge’e en çok ilgi gösteren ülkeler arasında yer alıyor.

CoinGecko’nun Ethereum Merge yükseltmesi özelinde yaptığı araştırma hangi ülkede Haziran 2022’den bu yana Ethereum Merge’ünün ve ilgili terimlerin ne kadar aratıldığını ele alıyor. Toplam aramalarda birinciliği Singapur alıyorken ardından ikinciliği paylaşan ülkeler ise İsviçre ve Kanada, üçüncülükte ise Almanya yer alıyor. Türkiye listede 8. sırada yer alırken ETH PoW ve ETH PoS aratmalarında ise birinci sırada yer alıyor.

Türkiye, Ethereum Merge’e İlgi Gösterenler Listesinde 8. Sırada Yer Alıyor

CoinGecko’nun yeni yayımladığı veriler ilk 8 ülkeyi ele alıyor, birinci ise Singapur.

Ethereum Merge’ü hakkındaki aratma verileri araştırması Kaynak: CoinGecko

CoinGecko yaptığı araştırmada, Google Trends’in İngilizce terim aratmalarını ele alıyor. CoinGecko, araştırma raporunda Ethereum Merge yükseltmesini kripto para sektörü için bir kilometre taşı olarak değerlendiriyor.

Ethereum Merge’ü Ethereum’un Proof of Work konsensüsünden Proof Of Stake’e geçişini temsil ediyor. Ethereum’un geçtiğimiz günlerde Bellatrix güncellemesi başarıyla gerçekleşti ve sırada Londra güncellemesi var. Eğer herhangi bir sorun çıkmazsa Ethereum ağında geçiş 13-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir