Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.035
% 6.47
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.035
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

TURBO, 2024 Yılının BONK’u Olmayı Başarabilecek mi?

Turbo

2024 yılına girmemizle birlikte yaklaşık yüzde 170‘lik artış gösteren Turbo, bu yılın popüler meme tokeni olabilecek mi? Yeni bir Bonk mu geliyor? Turbo nedir? Sizler için derledik.

2023 yılının son çeyreğinde, Bitcoin fiyatının da canlanmasıyla birlikte meme coinlerde devasa yükselişler görülmeye başlanmıştı. Bu meme coin rüzgarında lider gelen token Bonk olmuştu. Bonk, 2023 yılında yakaladığı ivme ile büyük borsalarda da listelenerek yeni bir ATH(tüm zamanların en yükseği) seviyesi olan $0.00003419 seviyesine kadar çıkarak yatırımcılarını sevindirmeyi başardı.


İlginizi çekebilir: BONK Meme Coin’indeki Sert Düşüş Ne zaman Son Bulacak ?


2024 yılının başlamasıyla birlikte, bu yılın Bonk’u ne olacak soruları akılda canlanmaya başladı. 3 Ocak 2024 tarihinden itibaren güzel bir ivme kazanarak, son günlerde ise en çok artanlar listesinin ilk 5’inden düşmeyerek Turbo gözlere çarptı. Kurbağa temalı token, 2024 yılının başlamasıyla yaklaşık yüzde 170‘lik değer kazandı. Güncel olaraksa $0.0004604 seviyesinde işlem görüyor.

Turbo Nedir?

Turbo, tamamı popüler yapay zeka platformu ChatGPT-4 kullanılarak geliştirilen bir meme token projesidir. Kurbağa temalı token, bir kullanıcının yanlızca 69$ bütçe ile ChatGPT’ye ürettirmesiyle ortaya çıkmıştır. 4 Mayıs 2023 tarihinde piyasaya sürülen Turbo, topluluğu içinde Pepe’nin daha iyi ve merkeziyetsiz versiyonu olarak tanımlanmaktadır.

Projenin öne çıkan özellikleri arasında, gidişatı yönetecek olan tarafın tamamen topluluk olması ve gelişmelerin tamamının ChatGPT yardımıyla uygulamaya aktarılacağı göze çarpıyor. Şimdiye kadar verilen kararların tamamı topluluk oylaması sonucunda ilerlerken, görselleri dahi yapay zeka tarafından üretiliyor. Sosyal medyalarını epey aktif kullanan Turbo, Twitter üzerinde yaklaşık 40 bin kişilik bir topluluk tarafından takip ediliyor. Turbo, 2024 yılının en popüler meme tokeni olmayı hedefliyor.

$TURBO‘nun toplam arz miktarı 69 milyar adetten oluşurken, dolaşımdaki arzıysa 63.674.701.174 adet ile toplamın yüzde 92.28‘ine eşittir.

Turbo

$TURBO Nereden Alınabilir?

$TURBO şu anda OKX, Gate.io, HTX gibi borsalarda işlem görüyor. Bu borsalara komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayarak borsalar sayfasından linklerimize göz atabilirsiniz.

Yakın Zamanda Ralli Yapabilir mi?

Turbo Teknik Analiz

Mavi kutuya sarkan fiyat, hızlı bir tepki aldı ve güzel bir ivme kazandı. Ayrıca fiyatın sarı destek bölgesi altında kapanış yapmamış olması fiyatın yükselişini destekler nitelikte duruyor. Fiyatın $0.0004 seviyesini hacimli şekilde kırmasıyla market yönünü yukarı yönde değiştirdi. Fiyatın şuan olduğu bölgelerde duraksaması, yükseliş için güç toplaması adına pozitif bir emare.

Olası geri çekilmelerde tutunabileceği ilk seviye olarak sarı bölge geliyor. Daha önceden sarı bölgenin altına fitil bırakmış olması sarı bölgeyi zayıflatmış olabileceğinden güçlü bir destek olarak çalışmayabilir. Mavi bölge iyi bir alım bölgesi gibi duruyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir