Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.801
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.801
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Tsubasa, Blockchain Tabanlı Oyun Çıkarıyor

Bir neslin yoğun ilgi gösterdiği Captain Tsubasa, blockchain tabanlı yeni bir oyuna sahip olacak.

Oyun geliştiricisi Thirdverse Group, Captain Tsubasa için Web3 oyun çalışmalarına başladı. KLab şirketinin yan kuruluşu BLOCKSMITH ile ortaklık kuran Thirdverse, popüler oyununa Rivals ismini verecek. Çıkarılacak yeni oyun, kullanıcıların oyun içinde kullanabilecekleri ve ticaretini yapabilecekleri benzersiz karakterlere sahip olacak.

Tsubasa Rüyası Blockchain ile Buluşuyor

Blockchain tabanlı çıkarılacak Captain Tsubasa Rivals, aynı zamanda mobil platformlardan da indirilebilecek. Daha önce Dream Team adı altında Tsubasa temalı oyun yayınlayan KLabs, bu projede de başrol oynayacak.

Generative NFT özelliğine sahip olacak oyun, farklı parametrelerde tasarımlar oluşturacak. Farklı kart tasarımları ve müzikleri içinde barındıracak sistemde, kullanıcılar özel ürünlere sahip olabilecek.

Karakter NFT ürünlerine erişmek isteyen kullanıcıların, oyunun belirli bölümlerini tamamlamaları gerekecek. NFT kazanmak isteyenler, oyunun hem PVP, hem de PVE modlarında rakip parçaları adlı ürünleri toplayacak. Ayrıca PVE modunda, karakter geliştirmeleri ve birleştirmeleri yapılabilecek.

Tüm oyun algoritması, Tsubasaut token’lerini kazanmanın olanağını sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir