Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.241
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.241
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Trust Wallet Nedir?

Trust Wallet, çeşitli kripto para birimlerinin güvenli bir şekilde alım satımını sağlayan kripto para cüzdan yazılımıdır.

Trust Wallet

Bitcoin ile başlayan ve ardından çeşitlenerek artan kripto para birimleri, dünyanın her yerinden katılan yatırımcılar tarafından kullanılmaktadır. Yatırımcılar alım satım işlemleri yaparken, varlıklarını güvence altına almak istemektedir. Bu sebeple, güveli bir kripto cüzdanı ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Piyasada birçok kripto para cüzdanı oluşturulmuştur. Bunlardan biri de Trust Wallet’dır. Trust Wallet, binlerce kripto para birimini destekleyen, staking ve satın alma özellikleri sunan bir kripto cüzdanıdır. 2017 yılında kullanıma sunulan kripto cüzdanı, çeşitli işlevlere sahiptir ve kullanıcılarına geniş bir blockchain, dijital varlık ve DApp yelpazesine erişme imkanı sağlamaktadır.

İşletmeler ve bireysel kullanıcılar Trust Wallet’ı tercih etmektedir. Bunun sebebi, oldukça güvenli olmasıdır. Sözü edilen kullanıcılar Trust Wallet’ı, finansal hizmetlerde, muhasebe ve yazılım geliştirme dahil birçok sektörde kullanmaktadır. Dünyadaki en güvenli sıcak cüzdan olarak kabul edilen Trust Wallet, üst düzey şifreleme kullanarak çevrimiçi yapılan işlemleri korumaktadır. Bunun yanı sıra, banka düzeyinde güvenlikle özel anahtarları güvende tutar. En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’ın resmi mobil cüzdanı, Trust Wallet’dır. Trus Wallet’ın kendine ait TWT adında bir yönetişim token’ı da bulunmaktadır. TWT sahibi kullanıcılar, önemli yönetişim oylamalarında yer alabilmektedir.

Trust Wallet Nasıl Çalışır?

Sıcak bir cüzdan olan Trust Wallet, çevrimiçi ve internete bağlı olarak çalışmaktadır. Kullanıcıların tek bir uygulama üzerinden birden fazla zincire erişimine imkan tanımaktadır. Trust Wallet, çoklu bir coin mobil cüzdandır ve tarayıcı tabanlı cüzdanların aksine, uygulamanın indirildiği andan itibaren tüm blockchainlere erişmeye imkan tanımaktadır. Trust Wallet, emanete dayalı bir cüzdan olmadığı için, kurtarma cümlesinin tüm kontrolü kullanıcıdadır. Dahili DApp tarayıcısı, Trust Wallet’ın kullanıcılara sunduğu bir özelliktir.

Trust Wallet’da, dahili bir Web3 DApp tarayıcısı bulunmaktadır. DApp tarayıcısı, Trust Wallet’dan çıkmadan ya da masaüstü bir cihazla bağlanmadan da DApp’lere erişme imkanı sunmaktadır. Kullanıcılar, hesap oluşturmadan ya da giriş yapmadan doğrudan blockchain üzerinden uygulama ile etkileşim kurabilmektedir. Ayrıdca Trust Wallet, kripto NFT’leri ve oyun varlıklarını yönetmeyi kolaylaştırmaktadır. Mevcut durumda Trust Wallet uygulaması, Ethereum ve Binance Smart Chain NFT’leri tam olarak desteklemektedir.

Özellikleri

Trust Wallet, bir depolama cüzdanından daha fazlası olarak hizmet vermektedir. Özelliklerini sıralayacak olursak;

  • Güvenli erişim anahtarı sağlamaktadır. Hassas finansal varlıklara erişimin sadece kullanıcı tarafından sağlanmasına olanak tanır.
  • Çeşitli birçok kripto para birimini desteklemektedir. Kripto para yönetimi işlevleri sunarak farklı coinler, blokzincirleri ve dijital varlıkların alım satımı ve takasına olanak tanımaktadır.
  • Faiz kazandırır. Varlıkları esnek bir faiz oranı ile stake ederek coin’lerin kullanıcı için çalışmasını sağlar. Trust Wallet, kullanıcıların dijital kaynakları üzerinde faiz toplamasına, para kazanmasına olanak tanıyan bir PoS sertifikasını sağlar.
  • Kredi kartı kullanımı mevcuttur. Birçok kripto para borsasında problem olan kredi kartı, Trust Waller’da hızlı bir şekilde ticaret için kullanılabilmektedir.
  • DApp tarayıcısı mevcuttur. Trust Wallet DApp ile, varlıklar ve hizmetler için kripto para birimini kabul eden işletmelerin ve satıcıların bulunmasına yardımcı olmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir