Kriptolar:
30369
Bitcoin:
$61.565
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 1.04
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.85
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.565
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Trump ve Biden Arasındaki Kripto Savaşı Kızışıyor!

Biden ve Trump Arasındaki Kripto Savaşı Kızışıyor!

ABD’nin 46.Başkanı olan Joe Biden’a karşı aday olan eski başkan Donald Trump, kripto paralar konusunda Biden’dan daha iyimser bir yaklaşımda olacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir: Hong Kong’lu Yetkilierden Kripto Para Açıklaması Geldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanı olan Donald Trump yeniden başkanlık yarışına girdiği bu dönemde kripto paralar hakkında da olumlu açıklamalarda bulunuyor.

Doğum gününde yapmış olduğu bir konuşmasında Biden ile arasındaki kripto para çekişmesini kazanarak sonlandıracağını ifade etti. Buna ek olarak Trump; ”Biden’a karşı bu kripto para savaşını sona erdireceğim, Bitcoin ve kripto paraların gelişimini ABD’de olmasını sağlayacağız” dedi.

Trump, Florida’yı Kripto Merkezi Haline Getirmek İstiyor!

ABD’nin 46.Başkanı Joe Biden, kripto para paralar konusunda Trump ve diğer medya kuruluşları, ekonomistler, finansçılar tarafından zamanında çokca eleştirilmişti.

Başkan adayı Trump, bu eleştirileri de kaynak göstererek ABD’nin kripto para piyasalarında en üst sıralarda yer alması gerektiğini vurguladı. Bunun olabilmesi için Florida’yı kriptonun merkezi yapma sözü verdi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Trump ve Biden Arasındaki Kripto Savaşı Kızışıyor!” te bir düşünce

  1. Pingback: Kraken CEO'su: Biden Yönetiminin Kriptoya Yaklaşımı Yumuşadı - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Trump-Biden Tartışması Yaklaştıkça Siyasi Memecoin'lerde Dalgalanmalar Bekleniyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir