Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.216
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.216
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

TROY Nedir? TROY Ne İşe Yarar?

TROY nedir? TROY, Troy ağında değişim aracı olarak kullanılan bir kripto para birimidir. TROY Coin, merkeziyetsiz finansal işlemlerde kullanılır. Kriptografik hizmetlerinden faydalanmak için kullanılan bir araçtır. TROY ağında, varlık saklama, marjin, spot ve staking işlemlerinin hepsi TROY Coin üzerinden yapılmaktadır.

TROY nedir?

Projenin amacı, kurumsal yatırımcılara özel avantajlar sunan bir platform oluşturmaktır. TROY ağında, kurumsal şirketlerin için merkeziyetsiz finansal işlemler gerçekleştirmesi sağlamır. Özel hesaplar ve erişim izinleri ile Troy Trade adlı modelden destek alması hedeflenmiştir. Platform, global komisyonculara yüksek pasif gelir imkanı sağlayabilecekleri özel likidite havuzları yaratmayı amaçlamıştır. Kendi ağında işlem gören TROY, Ethereum’dan daha hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirir.

Bu yazının yazıldığı tarihte 1 TROY fiyatı 0.1169 TL. TROY Coin son 24 saatte %3.63 değer kaybetmiştir. CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 427.sırada yer almaktadır. Ayrıca, TROY Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 1.172.716.325 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 8.905.660.523 TROY Coin iken maksimum azami seviye arzının bilgisi ise mevcut değildir. 

TROY Coin’in avantajları:

Yatırımcılar, TROY Coin’i stake ederek belirli vadenin sonunda ek coinler kazanabilirler. TROY Coin yüksek erişilebilirliğe sahiptir çünkü global ve büyük borsalarda listelenmektedir. Bu yüzden her yerden erişimi mümkündür.

TROY Coin yatırımcıları sahip oldukları varlıkları ağda bulunan diğer yatırımcılara borç verebilir ve geri ödemesini faizli olarak geri alabilmektedir. Yatırımcılar, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer ve alım-satım işlemlerini saniyeler içinde gerçekleştirir. 

TROY Coin’in Dezavantajları:

Kripto para borsasının en güçlü kripto para birimi olan Ethereum ile bir rekabet içinde olan TROY Coin, rekabet sırasında geride kalması halinde yatırımcısına ciddi zararlar yaşatma ihtimali bulunmaktadır.

TROY nedir? TROY Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

TROY Coin, Binance, Gate.io, Mandala Exchange ve Bitrue gibi popüler, işlem hacmi yüksek ve büyük borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen UFO Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.

Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız. Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz. Son adımda ise, TROY Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca TROY Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir