Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

TRON Mucidi: Warren Buffett Bu 2 Coini Elinde Tutuyor!

Tron (TRX) kurucusu ve CEO’su Justin Sun, milyarder yatırımcı Warren Buffett’ın hala Bitcoin tuttuğunu söyledi. Ayrıca, Buffett’ın cüzdanında Tron’un tokeni olan TRX’in de yer aldığını iddia etti. Peki bu iddia gerçekten de doğru mu?

Tron kurucusunun Buffett’a hediye ettiği BTC ve TRX’ler ne oldu?

Tron’un kurucusu Justin Sun, efsanevi yatırımcı Warren Buffett’in Bitcoin (BTC) ve Tron’u (TRX) elinde tutmaya devam ettiğine inanıyor. Şubat 2020’de kripto girişimcisi nihayet “Omaha’nın Oracle’ı” ile 4,5 milyon dolarlık yardım yemeğini aldı.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Justin Sun, Buffett’a 1 Bitcoin ve 1.930.830 TRX token yüklü bir Samsung Galaxy Fold 2 telefon hediye etti. Tron kurucusu, böylece en etkili yatırımcılardan birini kripto para sahibi yaptı. Ancak, milyarder yatırımcı Warren Buffett’ın bu kripto paraları ne yaptığını bilinmiyordu. Bunula birlikte bazı kullanıcılar, hediye kripto içeren cüzdanların etkin olmadığını fark etti.

Ancak akşam yemeğinden sonra Warren Buffett, Sun’a telefonu GLIDE Vakfı’na verdiğini söyledi. Efsane yatırımcı, “Benim herhangi bir kripto para birimim yok. Asla da olmayacak,” dedi. Bu nedenle, kripto para birimleri için güçlü bir tiksintiye sahip olduğu göz önüne alındığında, milyarderin artık hediye kripto ile ilgisi olmaması muhtemel.

Azılı bir kripto para karşıtı: Warren Buffett

Berkshire Hathaway patronu, tahmini net değeri 97 milyar dolar olan gezegendeki en zengin yedinci kişi. Bununla birlikte Warren Buffett, en sert kripto para eleştirmenlerinden biri olarak biliniyor. Son zamanlarda, efsanevi yatırımcı, var olan tüm Bitcoin’leri sadece 25 dolara satın almayacağını söyledi. Aslında hiçbir şey üretmediği için kripto para biriminin tamamen değersiz olduğunu yineledi.

Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger ise, Bitcoin’i ‘şeytan’ olarak adlandırıyor. Bununla da yetinmiyor ve en büyük kripto para biriminin sıfıra kadar düşeceğini iddia ediyor.  2018’de Buffett, Bitcoin’i “muhtemel fare zehiri” olarak tanımladı. Yorum, kripto para birimi topluluğunu oldukça kızdırdı. “Omaha Oracle”ı en büyük düşmanlarından biri haline getirdi. Ayrıca Warren Buffett, 2014 yılında lider kripto para birimini tamamen reddetmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir