Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.941
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.941
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Trader Justin Bennett, Kripto Pazarının Geri Çekilmesinden Sonra Tahminlerini Açıkladı

Kripto yatırımcısı ve teknik analist Justin Bennett, Cardano (ADA) ve diğer altcoinler için büyük artışlar tahmin ederken, Bitcoin’in (BTC) piyasa gerilemesinin ortasında hala “oldukça iyi” göründüğünü düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bennett, Cryptocademy bülteninin son sayısında, Bitcoin’in 63.000 dolara doğru geri çekilmesinden bahsetti.

“Bitcoin, 63.000 dolara agresif bir geri çekilme ile çok fazla kaldıraçtan kurtuldu. Bu kadar mı? Buradaki genişletilmiş bir geri çekilme, birkaç kez tartıştığım 2017 fraktalına kesinlikle uymuyor. Ancak bu, olmayacağı anlamına gelmez.”

Bennett, BTC grafiklerine tekrar baktıktan sonra daha iyimser bir tweet attı:

“Bitcoin burada hala oldukça iyi görünüyor ve 60.000 doların üzerinde bir ton destek var. Yüksek yüksekler ve alçaklar anahtardır. Şimdiye kadar durum BTC için çok iyi.”

Cardano Tahmininden Bahsetti

Cardano hakkında tweet atan Bennett, kripto para biriminin yakında 3.00 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

“ADA 2,15 doları geri aldı. Yani bu artık önemli bir destek alanı. Günlük kapanış bazında 2,35 doların üzerine çıkarsa ADA 3 dolara bence geri gider.”

Ethereum‘a (ETH) bakıldığında Bennett, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığın Aralık ayından önce 6.000 doları geçebileceğine inanıyor.

“ETH güzel bir merdiven basamağı modeli gösteriyordu. Öyleydi diyorum çünkü bugünün kapanışı buna bir son verebilir. 4.600 doların altında bir günlük kapanış, bir miktar zayıflığa neden olabilir. Hala ETH/USDT’nin Kasım ayında 6.000 – 6.500 dolara ulaşma şansı olduğunu düşünüyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir