Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.728
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.728
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

TON Blockchain’de USDT Stabilcoin Arzı 500 Milyon Doları Aştı

TON

Telegram ile bağlantılı olan TON blockchain ağı, USDT stabilcoin arzında büyük bir dönüm noktasına ulaştı. İki aylık kullanımdan sonra, USDT arzı 500 milyon doları geçti. The Open Network’te (TON) net dolaşımda bulunan USDT miktarı, The Block’un arz kontrol paneline göre 519,28 milyon dolara ulaştı.

Bu gelişme, Tether’in ABD doları destekli stabilcoin’i USDT’yi TON ağında piyasaya sürmesinden iki ay sonra gerçekleşti. The Open Network, resmi Telegram kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, “USDT-TON’a olan talep artıyor ve bu şaşırtıcı değil,” dedi. “Dijital dolarları, kısa mesaj göndermek kadar kolay bir şekilde her yere ve herkese gönderebilme yeteneği, USDT-TON’u diğer stabilcoinlerden ayıran pratik ve gerçek dünya kullanım örneğidir.”


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: “Para, Tahvillerden Bitcoin, Altın ve Hisselere Geçecek”


Ayrıca, TON blockchain ağının toplam kilitlenen değeri bu ayın başlarında 600 milyon doları aştı, bu rakam üç hafta önceki değerin iki katıdır. DefiLlama verilerine göre, TON ağında şu anda 670 milyon doların üzerinde varlık bulunmaktadır.

Telegram’ın dünya çapında 900 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğu ve TON’un bu kullanıcılar için Web3 entegrasyonu için tercih edilen çözüm haline geldiği bildirilmektedir. TON’un ağ etkinliğindeki artış, Telegram’da oynanabilen kripto mini oyunlarının artan popülaritesine de bağlanabilir. Dotcoin, Catizen ve Hamster Kombat gibi oyunlar, kullanıcıların oyun içi para birimleri kazanarak gerçek token airdrop’ları elde etmelerini sağlayan basit mekanizmalara sahiptir.

Ayrıca, TON blockchain’in yerel kripto para birimi olan Toncoin, 18,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük dokuzuncu kripto para birimi konumuna gelmiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir