Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.592
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.592
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Tiffany & Co’dan CryptoPunk Temalı NFT Kolyesi

Her ne kadar son dönemde hacmi düşse de NFT dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son dönemde hızla artan yatırım ve projeler bir yenisi daha eklenerek dikkat çeken bir proje duyuruldu. Lüks mücevher markası Tiffany and Co. CryptoPunk temalı bir kolye tanıttı.

Tiffany & Co’dan 50.000 Dolarlık CryptoPunk Kolyesi

NFT’ler sadece koleksiyonlardan veya oyunlardan ibaret değil. Hemen hemen her alanda kullanılma potansiyeli taşıyan NFT’ler ve arkasındaki akıllı sözleşme teknolojisi, günümüzde birçok yeni ürüne kapı açıyor. Son olarak uzun yıllardır mücevherat sektöründe ismini duyuran Tiffany & Co da NFT’lere kayıtsız kalamayarak yeni kolyesini duyurdu. 250 parçadan oluşan kolye serisi 30 ETH’ye alıcıları ile buluşacak. Haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık olarak 50.000 dolar seviyesinde olan bu kolyeler, CryptoPunk NFT’lerindeki pixellere değerli taşlar gelecek şekilde tasarlanmış durumda.

5 Ağustos’ta alıcıları ile buluşacak olan kolyelere sadece CryptoPunks NFT sahipleri sahip olabilecek.

Bu satışlar sonrası Tiffany & Co’nun yaklaşık olarak 12 milyon dolarlık net gelir elde etmesi bekleniyor. Bu gelir sonrası telif hakkından alacağı komisyonlar ise ilerleyen dönemde pasif olarak şirkete aktarılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir