Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.708
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.708
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Tidex (TDX), 2 Milyon Dolarlık Devasa Airdrop’unu Başlattı!

2.000.000 dolarlık TDX airdrop’u başladı. 25 Nisan’dan bu yana, Tidex kripto para birimi borsası, bir tavsiye programının yanı sıra bir token çekilişi düzenliyor. Her kullanıcı 20 dolar değerinde 200 TDX ve daha fazlasını alabiliyor. İşte detaylar…

Tidex, 2 milyon dolarlık airdrop gerçekleştiriyor

Waves’in yaratıcısı tarafından yönetilen yenilikçi kripto para birimi borsası Tidex, yerel TDX tokenları olarak 2 milyon doların dağıtılacağı büyük bir airdrop başlattı. 25 Nisan’dan itibaren airdrop, bir ay boyunca devam edecek. Ek olarak, Tidex kapsamlı bir ödül programı da yürütüyor. Her kullanıcı ücretsiz olarak 20 dolar değerinde 200 TDX alacak. Ek olarak, katılımcılar arkadaşlarını davet ederek daha fazla token alabilirler: Birinci seviye tavsiye için 7 dolar ve ikinci seviye tavsiye için 3 dolar elde edilebiliyor.

En önemlisi, yatırımcılar TDX tokenının yukarı yönlü potansiyelinin yüksek olduğuna inanıyor. Tidex borsasının danışmanı, sektörde tanınan bir isim olan Alexandr Ivanov’dur. 2 milyar dolarlık büyük değere sahip bir proje olan WAVES’i yarattı. Bu durum da tek başına adının, küresel kripto topluluğunun dikkatini çekeceği anlamına geliyor. WAVES’in halihazırda yeni bir tokena yatırım yapmaya hazır olabilecek çok sayıda hayranı var. TDX’in emisyonu sınırlı olduğu için “ticaret açıldıktan sonra yüzde 5.000 artış” görebiliriz.

Dünyanın en büyük launchpad’i olmak

Tidex, hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey traderlar için optimize edilmiş bir kripto borsasıdır. Küresel uzmanlar ve önde gelen fintech ve kripto geliştiricileri sayesinde şirket, traderlara daha fazla kolaylık, işlevsellik ve güvenlik sağlayan yeni bir sistem oluşturdu. Tidex’in teknolojik kararlılığı benzersizdir. Kararlı olmakta da haklıdır: Tidex’in hedefleri, dünyanın en büyük launchpad’i olmaktır.

Yaratıcıların büyük deneyimi, borsanın başlangıcında güvenliği ve yüksek iş verimliliğini sağlamayı amaçlayan doğru teknolojik çözümleri sağlamasına izin verdi. Platform büyük bir kırılmaya maruz kalmadığından, yüksek güvenlik seviyesinin yeterli olduğu kanıtlandı. Oldukça kısa bir süre içinde borsa, CoinMarketCap ve CoinGecko’da listelenmeye devam etti ve kripto dünyasında istikrarlı bir isim oluşturdu. 2019’dan beri borsanın “ikametgahı” değişti; şimdi borsa; proje, yatırımcılar ve müşteriler için daha yüksek düzeyde finansal güvenlik sağlayan Avrupa Birliği’nin yetki alanına giriyor. Projenin whitepaper’ında aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Tidex, her şeyden önce yüksek kaliteli projelerin listelenmesine odaklanan bir platformdur. Nicelik yerine niteliğe odaklandığınızda durum böyledir. Yeni tokenların bağlantısı da dahil olmak üzere tüm süreçleri optimize etmek için çok çalıştık. Yeni çekirdek, teknik olarak yeni projelerin mümkün olan en kısa sürede entegrasyonunu sağlıyor ve bu da kullanıcılara en popüler projelerle bir akış içerisinde çalışma olanağı sağlıyor.

Platformun faydaları, güvenilirliği ve güvenliği göz önüne alındığında; airdrop’a dahil olmamak için hiçbir neden yok gibi görünüyor. Airdrop tarihini kaydedin: 25 Nisan-25 Mayıs arası. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz:

  • https://tidex.com/
  • https://t.me/Tidex_News/358
  • https://coinmarketcap.com/exchanges/tidex/
  • https://coinmarketcap.com/currencies/tidex-token/
  • İletişim: [email protected]

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir