Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.852
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.852
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ThorSwap, Hack Bağlantılı Ticaretin Ardından Platformu Duraklattı!

Thorswap

THORSwap geliştiricileri, FTX tarafında yaşanan Hack başlantılı ticaret girişimi hakkında bir dizi açıklama yaptı:

“Dün, olayın ciddiyeti göz önünde bulundurularak ve danışmanlarımız, hukuk danışmanlarımız ve yerel yetkililerle yaptığımız istişareler sonucunda, THORSwap arayüzünü geçici bir bakım moduna almayı tercih ettik.”

“Bunu yapmamızın temel nedeni, potansiyel yasa dışı faaliyetleri hızla durdurabilmektir. THORSwap’ın platform güvenliğini ve bütünlüğünü sürekli olarak sağlayabilmek için daha kalıcı ve sağlam bir çözüm üzerinde çalışıyoruz ve bu çözüm uygulanana kadar THORSwap bakım modunda kalacaktır” dediler.

Bu hamle, ticaret operasyonlarını geçici olarak duraklatsa da, borç verme, borç alma ve staking gibi diğer hizmetler normal şekilde işlemeye devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

THORSwap, kullanıcıların farklı blok zincirleri arasında serbestçe token ticareti yapmalarına imkan veren bir ağ olarak, THORChain üzerinde faaliyet göstermektedir. Kasım 2022’de, FTX ve ilgili şirketlerin iflas başvurusunda bulunmasının ardından, bilinmeyen bir tarafın çeşitli cüzdanlardan toplamda 600 milyon dolarlık varlığı çalmayı başardığı bilinmektedir.

Dikkatinizi Çekebilir: FTX Hacker’ı Ether Transfer Etti!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir