Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.113
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.113
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ThirdWeb, 24 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Eski a16z ortağı Katie Haun tarafından kurulan kripto yatırım şirketi Haun Ventures, Web3 geliştirici platformu Thirdweb‘e 24 milyon dolar yatırım yaptı.

Yatırım toplama turuna Coinbase Ventures, Shopify, Protocol Labs, Polygon, Shrug VC ve milyarder Joseph Lacob da katıldı.

ThirdWeb’e 160 Milyon Dolar Değerleme Yapıldı

Katie Haun‘un Haun Ventures‘ı, geliştiricilerin Web3 uygulamaları oluşturmasını kolaylaştırmayı amaçlayan bir platform olan Thirdweb’e 160 milyon dolarlık bir değerlemeyle 24 milyon dolarlık bir yatırım yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruya göre Coinbase Ventures, Shopify, Protocol Labs, Polygon, Shrug VC ve milyarder Joseph Lacob da geçen ay kapanan yatırım turuna katıldı. Şirket, Bebo’nun kurucusu Furqan Rydhan ve Dragon’s Den İngiltere’den girişimci Steven Bartlett tarafından kurulmuştu.

Thirdweb, NFT’den bir pazar yerine kadar çeşitli ürünler oluşturmak için önceden oluşturulmuş akıllı sözleşmeler, sıfırdan ürünler oluşturmak için yazılım geliştirme kitleri (SDK’ler) ve geliştirici ekiplerinin on chain sözleşmeleri izlemesi ve yönetmesi için bir gösterge panosu sunar. Şirket, sunduğu ürünlerin tamamen gözetimsiz ve on chain olduğunu söylüyor.

Furqan Rydhan konu hakkında yaptığı röpotajda şunları söyledi:

“Bir geliştirici olarak, Web3’ü düşündüğünüzde, ilk sorun, her şeyin daha önce öğrendiğimden farklı olması. İlk sorum bir token, NFT veya cüzdan oluşturmak istersem, nasıl başlayabilirim oldu”

Rydhan ayrıca ekledi:

“Akıllı sözleşmeler, geliştirici sloganının ‘hızlı hareket et, hızlı gönder ve bir şeyleri boz’ olduğu geleneksel internet yazılımı geliştirmekten çok daha hassastır blockchaindeki bir hata size 100 milyon dolara mal olabilir”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir