Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.914
% 6.85
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.914
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

The Simpsons’ın Kripto Göndermeleri “Bitcoin’in Değeri Sonsuz Olacak”

The Simpsons

ABD’de yayımlanan ve ilginç şekilde dünyada yaşanan gelişmeleri yıllar öncesinden tahmin eden The Simpsons çizgi dizisinin de kripto ile ilgilide bir çok gönderme ve tahmin bulunmakta.

Daha önce Donald Trump’ın ABD başkanı seçilmesine kadar bir çok olayı, yıllar önce tahmin eden dizi, popüler kültürde oldukça sevilen ve geçmişten günümüze yaptığı göndermeler ile çokça merak ediliyor. Tabi ki siyasetten, magazine birçok alanda göndermeler yapan dizinin, kripto’dan bahsetmemesi beklenilemezdi.

Sonsuz Değerli Bitcoin

Dizinin 32. sezon 18. bölümünde, dizinin ana karakterlerinden olan Marge ortak oldukları şirketin hisse senetlerini satışa çıkarıyor. Bölümün bir kesitinde ise lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı yer alıyor. Bitcoin fiyatının “sonsuz” rakamı ile fiyatlandığı gözüküyor.

The Simpsons kripto

Özellikle ayı sezonunda tüm piyasada düşüşler görülürken bu tahminin gerçekleşme ihtimalini bilmek zor. Dizinin birçok konuda göndermeler yaptığından bahsetmiştik ve bunların bazıları da ilginç şekilde doğru çıkmıştı. Fakat dizinin bu ünü maalesef bir çok sahte görsel çıkmasına neden oluyor.

XRP 589 Doları Vuracak!!

Geçen Eylül ayında sosyal medyada dizinin bir bölümünde ana karakterin tahtaya “XRP 589 dolar olacak”  yazdığı ve diziye ait olduğu iddia edilen bir görsel paylaşılmış ve birçok haber sayfası tarafından kullanılmıştı

Fakat bu sahne dizide hiçbir şekilde bulunmuyor. Maalesef dizinin ününü kullanıp sahte görseller üreterek etkileşim almaya çalışan birçok insan var.

Frinkcoin

Dizinin belki de kriptoya en net değindiği bölüm bu. Bölümde  Homer ve Marge adlı karakterler, Lisa’nın “Tanıdığım En İlginç Kişi” makalesinin konusu olmak için yarışırlar. Lisa onun yerine Profesör Frink’i seçer. Lisa makale üzerinde çalışırken Frink, bir kripto para birimi geliştirerek Bay Burn’ün Springfield’daki en zengin adam unvanını geride bırakır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir