Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$56.945
% 8.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 56.945
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Tether Ve Bitfinex’ten Hukuki Zafer

Tether,Bitfinex,USDT,dava,stablecoin

Bugün, ABD Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi Baş Yargıcı Laura Taylor Swain, Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı açılan haksız toplu dava şikayetini tamamen reddeden bir emir yayınladı. 6 sayfalık kapsamlı ve keskin kararda, Mahkeme davacıların şikayetinin “USDT’nin gerçek değerinin azaldığını” gösteren hiçbir olgu içermediği için “makul yaralanma iddialarından” yoksun olduğuna doğru bir şekilde karar verdi.

Mahkeme, toplu dava şikayetinin tamamının bu erken aşamada reddedilmesiyle, davacıların iddialarının yasal olarak kabul edilemez olduğunu vurgulamış oldu.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Şirket “yasadışı ve aldatıcı” uygulamalarla suçlanırken, davacılar stablecoinin yeterli dolar rezerviyle bire bir desteklendiği konusunda yalan söylediğini ve rutin denetimlerden geçemediği bilgisini “gizlediğini” iddia ediyordu.

Bu karardan sonra açıklama yapan yetkili :

Tether ve Bitfinex olarak, müşterilerimizle ve topluluğumuzun korunmasıyla ilgili verdiğimiz sözleri yerine getirmeye odaklandığımızı belirtmek isteriz. Bu karar, işimize olan bağlılığımızı güçlendirmekte ve müşterilerimizin güvenliği ve memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi göstermektedir.”


Tether(USDT) Nedir?

Tether, (USDT) kripto para birimi ERC-20 protokolüne bağlı blockchain üzerinden işlem yapmaktadır. USDT kripto para birimi, 2015 yılında Tether Limited şirketi tarafından piyasaya sürülmüştür.

USDT, ABD dolarının sanal versiyonu olan bir stabil coindir. Değeri her zaman 1 USDT = 1 $ olarak sabit işlem görmektedir. Şirket, piyasada bulunan her bir Tether (USDT) kripto paranın karşılığında kasasında 1 ABD doları olduğunu iddia etmektedir.


Dikkatinizi Çekebilir:Hacker Curve’ün Fonlarını İade Etti. Hepinizden Daha…!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version