Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$56.820
% 8.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 56.820
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Tether Ortağı PayPal’ın Stablecoin Hedeflerini Değerlendirdi!

Tether Ortağı PayPal'ın Stablecoin Hedeflerini Değerlendirdi!

Tether’in kurucu ortaklarından biri olan William Quigley, PayPal’ın Stablecoin alanındaki hedefleri hakkında konuştu!

Kripto dünyası, özellikle son yıllarda büyük bir dönüşüm yaşadı ve bu değişimin merkezinde stablecoin’ler bulunuyor. Bu alanda öncü bir rol oynayan Tether’in kurucu ortaklarından William Quigley, PayPal’ın bu alana girişini ve potansiyel etkilerini değerlendirdi.

ilginizi Çekebilir: Piyasalarda Son Durum!

Tether’in stabilcoinlerin topluma birçok fayda sağladığına inandığını belirten Quigley, PayPal’ın PYUSD tokeninin çok fazla yenilik getireceğinden şüpheli olduğunu söyledi. Quigley, verdiği röportajda, “PayPal’dan çok fazla yenilik beklemiyorum. Bunun, PayPal için daha çok bir maliyet tasarrufu olarak görüleceğini düşünüyorum. Bu tasarrufların son kullanıcılara yansıtılıp yansıtılmayacağı ise net değil” dedi.

Stablecoin piyasasında, Tether ve Circle’ın USD Coin gibi büyük oyuncular bulunsa da, PayPal’ın dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcıya erişimi göz önüne alındığında, bu alanda bir devrim yaratabilecek potansiyele sahip olduğu düşünülüyor.

Quigley, PayPal’ın stabilcoin için büyük bir avantajı olduğunu belirtti. PayPal, kendi blok zincirinde işlemleri gerçekleştirebiliyor ve bu, geleneksel finansal aracıları işlem sürecinin dışında bırakıyor. Bu durum, para birimi dönüşüm ücretlerini ortadan kaldırabilir ve sınır ötesi işlemlerin maliyetlerini düşürebilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Özellikle sınır ötesi işlemlerde para birimi dönüşüm ücretleri ödemek zorunda kalan tüketiciler ve tüccarlar için PayPal’ın stablecoin ağının büyük faydalar sağlayabileceğini belirten Quigley, PayPal’ın bu ücretleri kâr olarak elinde tutabileceğini veya müşterilere yönelik ücretleri azaltabileceğini söyledi.

Stablecoin operatörleri, büyük rezervlerini ABD Hazine bonoları gibi varlıklarda tutarak getiri elde ediyorlar. Ancak Quigley, PayPal’ın bu yönde büyük bir hamle yapacağına dair bir işaret görmediğini söyledi.

Sonuç olarak, PayPal’ın stablecoin alanına girişi, kripto para dünyasında önemli bir dönüm noktası olabilir. Ancak Quigley’e göre, bu hamlenin ne kadar büyük bir etki yaratacağı ve ne kadar yenilik getireceği henüz net değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version