Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.773
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.773
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tether Hazinesinden Binance’e Milyarlar Aktı! Sebebi Nedir?

Alınan bilgilere göre Tether Hazinesinden yaklaşık 1 milyar dolar basılarak Binance‘e gönderildi. coinmuhendisi.com olarak Tether’den Binance’e 1 milyar dolar değerinde USDT gönderilmesi işleminin ayrıntıları üzerinde duracağız.

Tether Treasury’den dikkat çeken işlem

Mevcut piyasa çöküşünün ortasında, Tether Treasury’den Binance’e 1 milyar dolar değerinde USDT transfer edildi. Son birkaç gün, hem kripto para birimi hem de geleneksel mali piyasalarda özellikle yıkıcı geçti. Cumartesi günkü işlem seansı sırasında, Bitcoin (BTC)’in fiyatı Binance’de yaklaşık 34.000 dolar seviyelerine kadar düştü ve şu anda yaklaşık 35 bin dolardan işlem görüyor ve bu seviyenin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Şimdi, Whale Alert, Tether’in hazinesinden Binance’e 1 milyar dolar değerinde USDT aktarıldığını tespit etti. Blockchain üzerindeki önemli istatistik bilgilerini paylaşan Whale Alert’in Twitter üzerinden paylaştığı son verilere göre Tether’in bastığı USDT miktarı tam olarak 1,004,820,179 dolara denk geliyor. Basılan bu USDT, kripto para yatırımcılarında hareketlenmeye yol açtı; çünkü USDT basımı genellikle Bitcoin (BTC) fiyatı arasında korelasyon kuruluyor. 1 milyar dolarlık USDT basımından sonra, Bitcoin’in değerinin artacağına inananların sayısı oldukça fazla.

Tether’in ne olduğununa dair açıklamaları da oldu. Birkaç dakika içinde Tether, 2B USDT için Tron TRC20’den Ethereum (ETH) ERC20’ye dönüşen bir zincir takası gerçekleştirmek için bir 3. tarafla koordine olacak. Tether toplam arzı bu işlem sırasında değişmeyecek. Bu, Tether’in yeni USDT basmadığı ve yalnızca Tron‘dan Ethereum (ETH)’a para dağıtıp Binance’e gönderdiği anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir