Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.956
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.956
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Tether, Brezilya’daki 24 Binden Fazla ATM ile Entegre Oldu

Piyasa değeri bakımından en büyük stablecoin ihraççısı Tether, Brezilya merkezli 24 binden fazla ATM’de hizmet verecek.

Stablecoin ihraççısı Tether’in (USDT) ana şirketi Tether Operations Limited, SmartPay ile ortaklık kurdu. Ortaklık neticesinde SmartPay, platformuyla USDT’leri sisteme entegre edecek. Kendi platform birimine göre entegrasyon sağlayacak şirket, Tether’in Brezilya operasyonunu yürütecek. Yaklaşık 24 binden fazla ATM’de, milyonlarca insanın yeni finansal yönteme erişmeleri sağlanacak.

Tether, ATM’den Çekilebilecek

Tether, Brezilya’daki çalışmalarını henüz banka hesabı olmayan 34 milyon kullanıcıya bağladı. Şirket, merkezi sistemden uzak duran ya da uzaklaşmak isteyen insanlar için yeni bir seçenek yaratacak.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, şunları söyledi;

Enflasyonun ve finansal sistemin getirdiği zorluklar, Brezilya vatandaşlarının çoğunun ülkenin büyüyen ekonomisine katılmasını engelledi. Brezilya, finansal sisteme daha fazla insanı dahil etme fırsatı sunuyor. Bu, yalnızca ödemeler sektöründe değil, tüm Brezilya finansal ekosisteminde büyük değişiklikler getirecek.

Tether token’leri, Brezilyalıların en çok ilgi gösterdiği kripto para birimi olmayı başardı. Yapılan analizlere göre ülke halkı, yaklaşık 1.4 milyar dolarlık bir akış gerçekleştirdi. Ülkedeki enflasyon ve ekonomik koşullar, yatırımcıları yeni finans modellerine itiyor.

SmartPay ile yapılan ortaklık, Brezilya’nın en büyük ATM hizmet sağlayıcısı TecBan ile ortak çalışacak. TecBan ile USDT’yi entegre edecek şirketler, insanlara kolaylık sunmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version