Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.944
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.944
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Tesla CEO’su Elon Musk, NFT Severleri Trolledi

Tesla CEO’su Elon Musk, yine NFT’ler hakkında tweet attı ve bu sefer müzik endüstrisindeki NFT severlerle dalga geçti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, NFT severlerle dalga geçen başka bir meme yayınladı. Musk bu sefer müzik endüstrisi aracılığıyla eleştirilerini yöneltti. Musk, bugün 2005’te yayınlanan bir Gorillaz albümünün kapağını yayınladı. Görselin üzerinde “Olamaz, NFT’ler albüm mü yaptı???” yazan bir metin yer alıyor.

Bu görseli seçmesinin sebebi ise Gorillaz’ın çıktığı günden bu yana kendilerini gerçek kimlikleriyle değil de karikatürize bir biçimde göstermeleri. Yani bir bakıma bu noktada NFT’lerle benzeşen bir durum var. Musk da bu duruma vurgu yaparak, NFT’lerin albüm çıkarmalarının çok da önemli ve yeni bir konu olmadığını ima etek istemiş.

NFT’ler Artık Her Alanda Yer Alıyor

NFT’ler moda, resim ve müzik dahil olmak üzere çeşitli endüstrilerde aktif olarak yer alıyor. Bu yılın ağustos ayında, rapçi Tony Lanez yeni albümü “When It’s Dark”ı NFT olarak yayınladı. NFT’ler benzersizdir ve çoğaltılamaz. Ayrıca, bir NFT tarafından temsil edilen bir nesne için sahiplik kanıtı sağlar.

Şarkılarını ve albümlerini NFT olarak yayınlamaya başlayan diğer müzik sanatçıları arasında Kings of Leon ve hatta Kanadalı şarkıcı, Elon Musk’ın eski kız arkadaşı Grimes da var.

15 Mart’ta Elon Musk, NFT’lerle ilgili bir şarkıyı NFT olarak satışa sundu ve “bunu satmak pek doğru gelmiyor” tweetini attı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir