Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.905
% 6.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.905
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Terra’nın Yeni Blockchain’i Hayata Geçti!

Terraform Labs CEO’su Do Kwon’a göre, Terra’nın yeni blockchain’i bugün saat 9’da başlatıldı. Yeni zincir, birkaç hafta önce UST algoritmik stablecoin’i çöktükten sonra Terra ekosistemini canlandırmayı hedefliyor.

Fiyaskonun ardından, Terra’nın arkasındaki çekirdek geliştirme firması olan Terraform Labs, yeni bir blockchain önerdi. Bugünkü lansmandan önce yönetim, yeni başlatılan Terra 2.0’ı ana ağ olarak konumlandırmak için orijinal ağın adını “Terra Classic” olarak değiştirmek için oy kullandı.

Bugünkü lansmanın en dikkate değer yönü, Classic zincirdeki Terra paydaşlarına yeni LUNA kripto bara biriminin airdrop yoluyla dağıtılacak olması. Resmi duyuruya göre kişilerin alacağı LUNA 2.0 airdrop miktarı, bu tokenların UST’nin depeg’inden önce veya sonra tutulup tutulmadığına bağlı olarak değişiyor.

Binance, Huobi, Kraken, Bitfinex, Bitrue, Kucoin ve Bybit dahil olmak üzere birçok merkezi kripto borsası airdrop’u destekleyeceklerini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir