Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.280
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.280
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Terraform Labs, Do Kwon’un Yerinin Açıklanmayacağını Duyurdu

Terraform Labs, güvenlik endişeleri sebebiyle, şirketin CEO’su Do Kwon’un yerinin açıklanmayacağını belirtti.

Şirketin sözcüsü, davanın “son derece politize” olduğunu dile getirdi.

Terraform Labs, Güney Koreli Savcıları Suçladı

Çöken Terra blockchain’inin arkasındaki Terraform Labs, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı. Şirket, Güney Koreli savcıları Do Kwon için tutuklama emri çıkarılmasından iki hafta sonra yetkilerini aşmakla itham etti.

Singapur merkezli şirketin sözcüsü gerçekleştirdiği açıklamada, Luna’nın yasal olarak bir menkul kıymet olmadığını ve bu sebeple varlığın Güney Kore’nin sermaye piyasası kanunu çerçevesinde değerlendirilemeyeceğini söyledi.

“Bu davanın son derece politize hale geldiğine ve Koreli savcıların eylemlerinin adaletsizliği ve kore yasaları tarafından güvence altına alınan temel hakların korunmasında başarısız olunduğuna inanıyoruz”

Yapılan açıklamada, hakkında kırmızı bülten yayınlanan Do Kwon’un yerinin de açıklanmayacağı duyuruldu. Şirket, buna gerekçe olarak güvenlik endişelerini gösterdi.

Do Kwon, henüz Twitter üzerinden bir açıklama yapmış değil. Daha önce attığı tweet’lerde ise Terraform Labs’in kendisini birden fazla yargı alanında savunduğunu ifade etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir