Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.679
% 4.07
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.679
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

TerraClassicUSD (USTC) Boğaları Yine Sahnede

Terra ekosisteminin stablecoin hizmeti TerraClassicUSD, 46 milyon dolarlık bir giriş alarak yükseliş yaşadı.

Terre krizinin ardından yeniden yapılanmayla ortaya çıkan UST, 1 dolara sabitlenme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ekosistemin dağıldıktan sonra yavaş yavaş yeniden toparlanması, stablecoin için de olumlu sinyaller veriyor. Özellikle Do Kwon‘un hukuksal gelişmeleri, ekosistem üzerindeki etkisini kaybediyor. Kripto para yatırımcıları, USTC için 1 dolara sabitlenme ihtimalini planladı. Yakım mekanizmaları, borsa destekleri ve topluluk hareketleriyle, popüler stablecoin boğaları iştahlandırıyor.

USTC Günü Yüzde 10’luk Yükselişle Geçiriyor

Kripto piyasasında yaşanan kısa süreli toplu yükselişin ardından, piyasa tekrar kırmızıya dönmeye başladı. Ancak, çöktüğü düşünülen USTC tekrar boğaları arkasına almayı başardı.

Finbold tarafından paylaşılan verilere göre, USTC gün içinde yaklaşık yüzde 15‘lik bir yükseliş yaşadı. Ayrıca önceki hafta, yaklaşık yüzde 20‘lik bir yükseliş yaşamıştı.

Son 24 saatlik dilimde popüler stablecoin, 400 milyar dolarlık piyasa değerine geri ulaştı. Projeye alım yönlü 46 milyon dolarlık bir giriş oldu. Farklı bir tabirle, projenin piyasa değeri bir günde yüzde 12’lik bir yükseliş yaşadı.

USTC teknik analizleri olumlu sinyaller vermeye başladı. Günlük metriklerde satın al durumuna geçen proje, boğaların iştahlandığını işaret ediyor.

USTC Neden Yükseliyor?

Terra krizinin ayakta kalmayı başarmış stablecoin‘i topluluğun desteğini almış durumda. Özellikle Terra Rebels, projenin ekosistemi için yoğun mesai harcıyor.

USTC tarafında üç hafta önce, PoS tarafına geçişin yapılması topluluğun ilgisini çekti. Stablecoin için yeniden yapılanma ve ekosistem oluşturma düşüncesi, projenin geliştirilme sürecine olumlu katkıda bulundu. Stablecoin bu gelişmelerin ardından yüzde 35’lik bir yükseliş yaşamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir