Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.583
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.583
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Terra Virtua Kolect (TVK) Nedir?

Terra Virtua, NFT’lerin hem dijital dünyada hem de sanal gerçeklik içerisinde deneyimleyebilmesine olanak tanımayı amaçlayan bir Blockchain projesidir.

TVK, 2017 yılında Gary Bracey ve Jawad Ashra tarafından proje olarak kuruldu. 2021 yılının aralık ayında piyasaya sürüldü.

Proje, kendini “NFT’lerle tam etkileşim sunan ilk AR platformu” olarak tanımlamaktadır. Proje, kullanıcıların NFT alım satımı yapabilmesi için bir pazar yeri ve dijital öğeleri deneyimlemeleri için bir sanal gerçeklik platformu sunmaktadır. Projenin masaüstü uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, NFT’leri 3 boyutlu bir biçimde deneyimleyebilir.

TVK coin, Terra Virtua’nın yerel kripto para birimi olarak piyasaya sürülen bir token’dır. Kullanıcılar TVK coin’i kullanarak platformun pazarı aracılığıyla çeşitli NFT koleksiyonlarını alabilir. Platformda işlem yapmak için ödenen işlem ücretleri için TVK, bir ödeme aracı olarak çalışır. Token, AR oyunu içerisinde kullanıcıları ödüllendirmek ve teşvik etmek için kullanılır. TVK staking özelliğine de sahiptir ve kullanıcıların yalnızca tokeni stake ederek kazanabilecekleri çeşitli avantajlar mevcuttur. TVK sahipleri, varlıklarını stake ederek Terra Virtua Prestige üyeliğine sahip olabilir. Bu üyelik türünün avantajları arasında belediye binasından duyuru yapma, özel öğelere erişim ve aylık rastgele TVK ödülleri kazanma yer almaktadır.

NFT piyasası özellikle 2021 senesinde inanılmaz bir artışa sahip oldu. Hatta bu piyasanın ve Terra Virtua Kolect’in geleceği şimdiden konuşulur hale geldi. NFT piyasasında gerçek dünyaya ait herhangi bir şeyi NFT ögesine çevirerek satabilirsiniz. Terra Virtua bunun haricinde VR özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde insanlar canlı etkinlik yayınları yapabilmektedir.

Platformun pazar yerinde oyun, sinema, film, çizgi film, resim gibi pek çok alan bulunmaktadır. Oyun içindeki eşyaları basit bir şekilde NFT yapıp satabilirsiniz. Terra Virtua Koleck’in yapmış olduğu bu işlerden siz de fayda sağlamak isterseniz tek yapılması gereken platforma üye olmaktır.

Terra Virtua Coin Nasıl Alınır?

Terra Virtua Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

Terra Virtua Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından Terra Virtua Coin’in işlem gördüğü Bitcoin (BTC) ve BUSD, TVK işlem çiftinde alım satım gerçekleştirilebilir.

Bunlara ek olarak Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek kullanıcılar istedikleri fiyattan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz yeterli olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir