Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.226
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.226
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Terra (LUNA): Satın Almak İçin İyi Bir Zaman Mı?

Terra (LUNA), algoritmik stablecoinleri başlatmak için kullanılan bir blockchain ve dolaşımda kilitli toplam değer söz konusu olduğunda şu anda en iyi DeFi platformları arasında. LUNA, son birkaç gündür yükseliş trendindeydi, ancak önceki 48 saatte daha da fazla ivme kazandı. LUNA, %40 artışla kapatarak geçtiğimiz haftanın en çok kazananları arasında yer aldı. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Terra için alım zamanı mı?

Luna Foundation Guard’ın (LFG) Bitcoin cinsinden bir rezerv oluşturduğu haberi piyasaların olumlu tepki vermesine neden oldu. Bu, borsalardaki düşük likidite durumu nedeniyle şu anda fiyatlardaki keskin dalgalanmalarla mücadele eden Terra USD için ekstra bir istikrar ve güvenlik katmanı görevi görecek. LFG, Bitcoin rezervlerini oluşturmak için 1 milyar dolar yatırım yapacağını duyurdu. ABD Hazinesinin bir Bitcoin rezervi yaratmaya yönelik son hamlesi, analistlerden ve uzmanlardan gelen eleştirilerle karşılanıyor.

Sonuç olarak, bu yeni gelişme UST için fiyat dalgalanmalarını azaltabilir. UST, bir algoritma aracılığıyla ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin. Diğer merkezi kripto para birimlerinin aksine, Luna dışında hiçbir şey tarafından desteklenmez. Fiyatlar sabitten düşerse ve token başına 1 doların altına düşerse, UST, LUNA ile takas edilebilir. Daha fazla Luna yakmak, daha yüksek fiyatlar anlamına gelir çünkü dolaşıma giren toplam arz daha az olacaktır. Terra’nın bir Bitcoin rezervini tanıtması, ekosistemindeki oynaklığı azaltmada bir sonraki önemli adım olarak görülebilir.

LUNA’yı şimdi almak mantıklı mı?

LUNA’nın fiyatı son zamanlarda yükseliş trendindeydi ve 26 Şubat 2022’de 74.34 dolardan işlem görüyordu. Kripto para 24 saat içinde %13 arttı. LUNA şu anda 24 Şubat’tan bu yana güçlü bir yükseliş trendiyle haftalık 77.17 dolar destek seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Analist Dan B’ye göre gelecekteki güncellemelerde yükselmeden önce daha fazla hisse satın almanın zamanı gelebilir. Kriptoya yatırım yapmak istiyorsanız satın alma hacimleri artar. Analist LUNA’nın iyi bir yatırım olduğu görüşünde. Altcoin, son direnç seviyelerini kolaylıkla zorluyor. Aslında, Şubat ayının sonundan önce 90 doların üzerindeki fiyatları test edebilir. LUNA düşüşe geçerse, yatırımcılar destek olarak 65 doların altına bakmalı, bu da yaklaşan bir düşüş trendinin yakın olabileceğine işaret edebilir görüşünde analist.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir