Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.761
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.761
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Terra Kurucusu podcast davetini kabul etti: Akıllardaki soruları cevaplayacak

Terra kurucusu Do Kwon, kendisine yönetilen suçlamaları ve neden Güney Kore’ye dönmediğine yönelik soruları cevaplamak için bir podcast’e katılmayı kabul etti.

Unchained Podcast’in sunucusu Laura Shin, Twitter üzerinden podcast teklifinde bulunması üzerine Do Kwon, katılmayı kabul etti. Savunmasında neler söyleyeceği merakla beklenen Terra kurucusunun katılacağı podcast’ın tarihi henüz belli değil.

Geçtiğimiz ay Güney Kore Savcılığı Do Kwon hakkında tutuklama kararı çıkardı. Ardından Interpol ile temasa geçen savcılık birimi, Kwon’un yakalanması için kırmızı bülten çıkarılmasını sağladı. Son olarak ise Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, Do Kwon’un pasaportunu iptal etmek için girişimde bulundu. Terra CEO’su, Güney Kore’de sermaye piyasası yasalarını ihlal etmekle suçlanıyor.

Do Kwon’un nerede olduğu hâlâ bilinmiyor

Dünya çapında kırmızı bültenle aranan Terraform Labs kurucusunun hâlâ bulunabilmiş değil. Geçtiğimiz günlerde Terraform Labs tarafından Wall Street Journal’a yapılan bir açıklamada Kwon’un zarar eden birçok Terra yatırımcısı tarafından yoğun şekilde tehdit edildiği için konumunu gizli tutmak zorunda kaldığını söyledi.

Mayıs ayından bu yana kripto gündeminden düşmeyen Terra olayı, şimdi Do Kwon’un firari durumuyla ilgili son gelişmelerle devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleşmesi beklenen podcast’te Do Kwon’un ne söyleyeceği merakla bekleniyor.

Terra konusundaki belirsizlik devam ederken platformun yerel tokeni LUNA, son 10 gündür 2,5 dolar desteği üzerinde yatay hareketine devam ediyor.

Diğer yandan Terraform Labs tarafından terkedilen ve geliştiricilerin sahip çıktığı orijinal Terra Blockchain’in yerel tokeni LUNC, aynı zaman diliminde yakım mekanizmasından kaynaklı gelişmelere bağlı olarak %50’ye varan değer artışı gördükten sonra kazanımlarını geri verdi.

LUNC fiyatı, dün %5 düşüş sonrası 0,0003 dolar desteğini kaybetti, bugün ise alıcı hareket ederken destek seviyesini yeniden kazanmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir