Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.196
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.196
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Terra Classic topluluğunun Coinbase ısrarı 200 bin Tweet ile devam ediyor

Investing.com – Terra Classic yatırımcıları, LUNC’nin Coinbase (COIN) borsasında listelenmesi için geçen haftadan bu yana yoğun baskı yapıyor.

Terra Classic topluluğunun nihai hedefi kripto paranın dolaşımdaki arzını azaltmak. Topluluk, hem LUNC ticaretini artırmak hem de %1,2’lik yakım mekanizmasının daha çok kullanılması için kripto paranın daha çok borsada listelenmesi istiyor. Yeni hedefleri ise ABD’nin en büyük kripto para borsası, Coinbase. 

Coinbase, Terra çöküşü sonrası LUNA tokeni işlemlerini sonlandırdı ve Blockchain’in yeniden yapılandırılmasından sonra isim değişikliğiyle LUNC olan tokeni henüz listelemedi. 

Güncel verilere göre Coinbase, son 24 saatte 1 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip. Bu rakam, kripto para borsasının en büyük 3. platform olmasını sağlıyor. Bu bağlamda LUNC topluluğu olası bir listeleme sonrası yakım mekanizmasının hızlanacağına inanıyor. 

Bu yüzden topluluk, Coinbase’in dikkatini çekmek adına Twitter üzerinden çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar #coinbaselistlunc tagi ile atılan tweetler 200 bini aştı. Ancak henüz Coinbase cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak LUNC taraftarları, kısa zamanda Coinbase’in bu talebe olumlu yanıt vereceği konusunda inançlarını koruyor. 

Geçtiğimiz günlerde Terra Classic geliştiricileri %1,2’lik yakım mekanizmasını devreye aldı ve bu süre zarfında Binance de dahil olmak üzere birçok borsa, LUNC yakım mekanizmasını devreye aldı.

LUNC fiyatında son durum

Geçen hafta Binance’in yakım mekanizmasını spot ve vadeli işlemlerde dahil olmak üzere tüm işlemlere uygulayacağını duyurmasının ardından LUNC/USD paritesi, bir günde %60’a yakın değer artışı görerek 0,00032 dolara kadar yükseldi. 

Haftanın devamında 0,00027 dolar bandına kadar kısmi bir düzeltme gören altcoin, yeniden yükselişe geçerek son 5 günde %32 değer artışıyla 0,000034 dolara kadar yükseldi. 0,0003 dolar seviyesi, şu an LUNC için destek olarak güncelliğini koruyor.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir