Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.099
% 6.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.099
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Terra Classic topluluğu, iddialı bir yol haritası ortaya koydu

Terra Classic geliştiricileri, son paylaşımlarında topluluğu heyecanlandıran oldukça iddialı bir yol haritasından bahsetti.

Geliştiriciler Edward Kim ve Alex Forshaw, Medium gönderisinde önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanan %1,2’lik ücret yakım uygulamasından sonra TerraClassicUSD’ye odaklanacaklarını söylerken USTC’nin yeniden dolar sabitine ulaşması gibi oldukça iddialı bir plan ortaya koydu.

Eski adıyla UST olan algoritmik sabit kripto varlığın Mayıs ayında sabitliğini kaybettikten sonra değeri neredeyse sıfırlandı ve süreç Terra ekosisteminin çöküşüne kadar devam etti. Şimdi ise topluluk yeni Terra Blockchain’inden bağımsız olarak hareket ederek orijinal Terra Blockchain ağını yeniden ayağa kaldırmak için mücadele ediyor.

Geliştiriciler, Terra Classic ağını, temerrüde düşmüş gelişmekte olan bir ülkeye benzetti ve ağın bir tür borç yapılandırmasına ihtiyacı olduklarını dile getirdi. UST’nin dolar sabitini yeniden yakalama yolunda ilk olarak yeni saldırılara karşı dirençli hale getirilmesi gerektiğini dile getiren topluluk üyeleri, önlerinde uzun ve sabır gerektiren bir yol olduğunu söyledi.

USTC’yi sabit hale getirerek LUNC’yi büyütme planları

Edward Kim ve Alex Forshaw, merkezsiz sabit kripto parayı yeniden canlandırarak kripto tarihinin en büyük kayıplarından birinin geri dönüşünü gerçekleştirmek gibi büyük hedeflere sahip. Bunun yanında geliştiriciler, kripto piyasasının dış etkenlere karşı dirençli, gerçek manada merkezsiz bir sabit kripto varlığa olan ihtiyacı olduğuna vurgu yaparken USTC’nin yeniden amacına uygun çalışmaya başlamasıyla LUNC’nin daha etkili hale geleceğini düşünüyor.

Mevcut durumda Terra Classic ağı, merkezi borsaların desteğini de arkasına alarak %1,2’lik ücret yakım politikalarıyla oldukça ilgi çekti. Bundan sonraki süreçte ayrıca Terra Classic topluluğu, yeni projeler çekmeye çalışarak ağı aktif tutmak için çaba sarfedecek.

Diğer yandan dün Do Kwon ve ekipten birkaç kişi için çıkarılan tutuklama kararı LUNA fiyatında ağır kayıplar verilmesine neden oldu. Bu durumdan LUNC de olumsuz etkilendi. LUNA, dün günü %27 düşüşle 3 dolarda kapatırken bugün yatay hareket ediyor. LUNC ise dün yüzde 16 düşüş gördükten sonra bugün de düşüş eğilimini %6 oranında devam ettirerek 0,00028 dolar bandına el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir