Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.915
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.915
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

LUNC Coin: Terra Classic Bir Haftada %68 Arttı

Terra Classic (LUNC), yalnızca yedi günde %68’lik etkileyici bir artışla şu anda 0,00002 doların üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin’in Q4’ün başından beri aldığı ilgi şimdi altcoinlere de sızmaya başladı; en büyükleriyle başlayarak, Ethereum Salı günü 3.800 doların üzerine çıktı. Ayrıca, son 24 saatte %14’lük etkileyici bir artış yaşayan LUNC fiyatı da güçleniyor, bu da son bir haftada %56’lık çarpıcı bir yükselişi beraberinde getiriyor.

Yukarı yönlü trendi destekleyen işlem hacmi son 24 saatte neredeyse %200 artarak 735 milyon dolara yükseldi.

LUNC Fiyat Tahmini 

Terra Classic ekosistemi, 2022’deki Terra’nın klasik çöküşünün ardından imajını yeniden oluşturma aylarının ardından artan ilgi görmeye başlıyor.

Luna Classic (LUNC) token, öncelikle işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance tarafından desteklenen sağlam bir token yakma mekanizmasından faydalanıyor.

Bu stratejik yaklaşım, LUNC fiyatını önemli ölçüde artırmaya katkıda bulundu.

Ancak, daha ince bir arz elde etmek için hala bir yolun var olduğunu belirtmek önemlidir. Şu anda, Terra Classic toplam token arzı 6,8 trilyon iken dolaşımdaki arz yaklaşık 5,8 trilyon civarında.

Yatırımcılar, yakma mekanizmasını güçlendirmeye yönelik çabalar ivme kazandıkça LUNC’nin değerinde daha fazla artışa sevinçli görünüyorlar.

Şu anda, Terra Classic 0,00002 doların üzerinde işlem görüyor – birkaç kez direnç seviyesi olmuş ancak şimdi anlık destek olarak görülüyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Farklılaşma (MACD) göstergeleri boğa tutuşunu destekliyor, nötr bölgenin üzerine çıkıyor.

Anında bir düzeltme işareti yok. Ancak, bir sonraki yükselişten önce yatay fiyat hareketine psikolojik olarak hazırlanmak faydalı olabilir.

Bu dönemler genellikle yatırımcılar için daha fazla token biriktirmeyi bekleyerek başka bir yükselişi beklemek için kullanılır.

Yakın zamanda gerçekleşen boğa hareketli ortalama kesişimi, LUNC’nin iyimser görünümüyle uyumlu olabilir; bu da bu hafta için 0,00003 dolarlık ve bir sonraki hafta için 0,000005 dolarlık muhafazakar bir tahmini açıklıyor.

Satıcıların, 0,000025 dolarlık sıkışıklıktan yararlanması bekleniyor. LUNC fiyatı, Salı günü bu seviyeye ulaştığında momentum kaybetti ve uzun bir fitil oluşturdu. Bu alanın ötesinde, Terra Classic hızla 0,00003 dolara tırmanacaktır.

Boğaların 0,000025 dolarlık engeli aşamaması durumunda, Terra Classic, direnç ve destek arasında salınarak yerleşebilir.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir