Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.182
% 3.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.182
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Terra Classic (LUNC) topluluğu, yakım kesintisi oranını güncelleme kararı aldı

Investing.com – Terra Classic topluluğu, Blockchain ağı üzerinde işlem hacmini artırma ve gelişimi teşvik etmek amacıyla yakım kesinti oranını azaltmayı öneren teklifi kabul etti. 

Teklif, topluluğun %1,2’lik yakım parametresini %0,2’ye düşürmesi ve elde edilen gelirin %10’unu kalkınma faaliyetlerini finanse etmek için topluluk havuzuna gönderilmesi önerisini içeriyor. Bu teklif, LUNC’nin hızla yakılmasıyla birlikte oluşan bazı olumsuzların ardından sunuldu. Öyle ki LUNC’nin Blockchain ağı hacminin, kesinti parametresinin devreye alınmasından sonra %90’ın üzerinde düşüş gördüğü raporlandı.

Topluluk tarafından onaylanan yeni kesinti parametresinin 19 Ekim tarihinden itibaren uygulanmaya başlanması planlanıyor. Bazıları, kesinti oranının düşürülmesinin erken olduğunu iddia ederken bazı görüşler ise oranın aşağı yönlü revize edilmesinin daha çok platformun yakım mekanizmasına teşvik edilebileceği yönünde. Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Binance CEO’su konuyla ilgili katıldığı bir soru – cevap etkinliğinde ücretler ne kadar düşük olurlan yakım miktarının o kadar yüksek olacağını iddia etmişti.

Bu arada Binance, yakım mekanizmasını devreye aldığından bu yana 11 milyar LUNC yaktığını raporladı. Topluluk ağın yerel varlığı LUNC’yi canlı tutmak için çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda Terra Classic savunucularının LUNC’nin işlem hacmini artırmak ve buna bağlı olarak kripto paranın daha fazla yakılmasını teşvik etmek için Robinhood borsasında listelenmek adına bir imza kampanyasına devam ediyor. 

LUNC, son 48 saatlik zaman diliminde yatay hareket ederken satışların 0,00026 dolar bandında yavaşladığı görüldü. Bugün ise güne alıcılı başlayan LUNC/USD, %2,5’in üzerinde değer artışı görürken 0,00027 dolar seviyesini test etti.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir