Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.623
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.623
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Temmuz’da Patlayacak Web 3.0 Coinleri Açıklandı! İşte Liste

“Web 3.0” terimi, yaklaşmakta olan merkeziyetsiz internet çağını ifade ediyor. Bu devrim; Blockchain, akıllı sözleşmeler, kripto para, yapay zekâ gibi gelişen teknolojileri içeriyor. Bahsi geçen teknolojiler, internetin yeni halinde ön saflarda yer alacak. Bununla birlikte, Web 3.0’ın gelişmesi için ortaya çıkan altcoin projelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Peki bu Web 3.0 coinleri neler ve hangileri izlemeye değer?

Temmuz’da patlayacak Web 3.0 coinleri

Web3, bilgilerinizi kendi amaçları için kullanan geleneksel internet işletmelerinin aksine, veri kontrolünü kullanıcıya veriyor. Web3’te işlemler, iki veya daha fazla taraf arasında doğrudan gerçekleşiyor. Böylece kullanıcı verilerinin gizliliğini, özerkliğini ve kontrolünü artırıyor. Web 3.0 coinleri, CPU gücü, ağ bant genişliği, disk depolama, kimlik doğrulama ve genel barındırma gibi çeşitli hizmetler yaratıyor. Bu makalede, bu altcoin’lerden Temmuz ayında dikkat etmeniz gerekenleri bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

4. Steem (STEEM)

Topluluk odaklı bir proje olarak Steem, ağ üyelerine para kazanmanın hızlı bir yolunu sunar. Buna göre müşteriler, protokol sayesinde, para kazanma şansına sahip oluyor. Ek olarak kazandıkları para, ağa yaptıkları katkıyla doğru orantılı oluyor. Aslında kullanıcılar, Steem aracılığıyla çevrimiçi küratörlüğünde bir platforma erişim sağlıyor. Bu platformda, içerik yayınlayabiliyor ve STEEM coin aracılığıyla ödeme alabiliyorlar. Protokol, kullanıcıların birbirleriyle etkileşime girmesine ve bundan faydalanmasına olanak tanıyan bir Blockchain veri tabanı olarak çalışıyor. İnsanlara fayda sağlamak için sosyal ağ ve kripto para teknolojilerini kullanıyor. Web 3.0 coinleri arasında dikkat çeken STEEM coin; Binance, MEXC, Huobi Global, Gate.io ve Upbit’te işlem görüyor. Altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi ise 5.7 milyon dolar civarında seyrediyor.

3. iExec (RLC)

iExec, kullanıcılarına Blockchain tabanlı ve merkeziyetsiz bilgi işlem gücü sağlıyor. Ayrıca kullanıcıların, bilgi işlem güçleri, programları ve hatta veri kümeleri için ücret talep edebilecekleri bir pazar ağına ev sahipliği yapıyor. Yani iExec, uygulama sağlayıcılarının ve veri sağlayıcılarının para kazanmasına olanak tanıyor. Ağ; büyük veri, sağlık, yapay zekâ, işleme ve fintech gibi sektörlerdeki uygulamaları desteklemesiyle öne çıkıyor. Ek olarak proje, dApp’ler için sunuculara, veri kümelerine ve bilgi işlem kaynaklarına ölçeklenebilir, güvenli ve kolay erişim sunuyor. Web 3.0 coinleri arasında iyi bir yere sahip olan RLC, 22.18 milyon dolarlık bir 24 saatlik işlem hacmine sahip. Bununla birlikte kripto para; Binance, Bitget, KuCoin, Crypto.com ve Huobi Global’de listeleniyor.

2. Conflux (CFX)

Conflux, yaratıcılar, topluluklar ve pazarlar arasındaki sınırları ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Aslında yüksek verimli bir katman-1 Blockchain’dir. Bu yüksek verimi, yeni nesil Three-Graph konsensüs mekanizmasına borçludur. Three-Graph sayesinde ağ oldukça hızlı ve masrafsız bir şekilde çalışmaktadır. Conflux, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanındaki ekosistemleri birbirine bağlıyor. Ek olarak, kripto karşıtlığı ile bilinen Çin’in düzenleyici uyumlu, halka açık ve izinsiz tek Blockchain platformu olarak öne çıkıyor. Yazının yazıldığı sırada CFX coin’in 24 saatlik işlem hacmi 2.58 milyon dolar civarındaydı. Bununla birlikte, Web 3.0 coinleri arasında dikkat çeken proje, Binance, OKX, MEXC, BingX ve DigiFinex’te işlem görüyordu.

1. Flux (FLUX)

Flux, Blockchain teknolojisi aracılığıyla merkeziyetsiz, ölçeklenebilirliği yüksek bir bulut altyapısı sunmaktadır. Proje ile kullanıcılar, uygulamalarını aynı anda çok sayıda sunucuda oluşturuyor, koruyor ve dağıtıyor. Böylece Flux, dApp’ler ve Web 3.0 gibi yeni teknolojiler için oldukça iyi bir altyapı sağlıyor. Kendini finanse etmesi, topluluk odaklı ve açık kaynaklı olması da projeyi Web 3.0 coinleri arasında öne çıkarıyor. Yazının yazıldığı sırada FLUX coin, 5.12 milyon dolar civarında bir 24 saatlik işlem hacmine sahipti. Bununla birlikte, Binance, Bitget, MEXC, AAX ve BingX gibi kripto para borsalarında satıştaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir