Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.671
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.671
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Tellor TRB Coin’de Neler Oluyor?

TRB

Geçen Aralık ayının son günlerinde, kripto piyasasında büyük bir çalkantı Tellor (TRB) adlı altcoinin volatil ticaretinden kaynaklandı. Tellor’ın değerindeki ani dalgalanmalar, tüccarların büyük kaldıraçlı pozisyonlarını kaybetmelerine neden oldu.

31 Aralık’ta TRB’nin değeri sadece 13 saat içinde %150 artarak 619 dolara çıktı, ardından hızla 136 dolara geriledi. Tellor ekibinin Coinbase’e yaptığı 2.4 milyon dolarlık transfer, fiyatların hızla yükselmesiyle çakıştı, bu da spekülasyonları artırdı.

TRB’nin değeri düştükçe, CoinGlass’ın verilerine göre 68 milyon doların üzerinde likidasyon yaşandı. Analizler, TRB’nin %26’sının sadece 20 büyük cüzdanda toplandığını ve bu durumun fiyat hareketlerinde yapaylığa neden olduğunu ortaya koydu.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ATM’leri %11 Küçüldü!

Tellor, merkezi olmayan bir orak ağı için kullanılan bir hizmet jetonudur ve yaşanan çalkantılar Synthetix (SNX) gibi merkezi olmayan ticaret protokollerine de etki etti. Synthetix staker’ları, TRB’nin fiyatındaki ani değişim nedeniyle kayıplar yaşadı.

Synthetix’in kurucusu Kain Warwick, merkezi olmayan ticaret mekanizmalarındaki risk yönetimi zayıflıklarını vurgulayarak güçlü risk kontrol mekanizmalarının önemini belirtti. Bu olaylar, kripto piyasasındaki riskleri ve merkezi olmayan ticaretin zorluklarını bir kez daha gündeme getirdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir