Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.069
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.069
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Telegram, Adres Müzayedeleri İçin Pazaryeri Sunabilir

Mesajlaşma platformu Telegram, adresler için bir pazaryeri sunmayı planlıyor.

Telegram kurucusu Pavel Durov, Telegram’ın alan adresleri için açık artırma yapılabilecek bir pazaryeri başlatabileceğini dile getirdi. Açıklamanın ardından TON, %15 oranında artış gösterdi.

Telegram’dan Pazaryeri Hamlesi

Telegram kurucusu Pavel Durov, bugün yaptığı açıklamada açık artırma adresleri için yeni bir pazaryeri sunulabileceğini dile getirdi.

Durov daha önce de geliştirilen The Open Network protokolünde cüzdan alan isimleri açık artırmasına atıfta bulunmuştu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan gelen uyarılar üzerine projeyi rafa kaldıran şirket “@ kullanıcı adlarını, grup ve kanal bağlantılarını” açık artırmaya çıkararak Web3 öğelerini yeniden tanıtmada başarılı olabileceğine inanıyor.

Durov’un paylaşımının ardından TON’un değerinde de %15’lik bir artış görüldü.

Durov konuyla ilgili olarak iunları söyledi:

“Böylelikle kullanıcı adı sahipleri, ellerindeki adları korumalı anlaşmalarla karşı tarafa aktarabilecekleri yeni bir platforma kavuşacak. Alan adlarının mülkiyeti, NFT benzeri bir biçimde blokzinciri ile güvence altına alınacak”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir