Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.864
% 2.84
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.864
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Tecrübeli Analist, Mart’ın Patlayıcı Altcoin’lerini Duyurdu!

Bitcoin (BTC), 2018’den bu yana hiçbir zaman 4 ay art arda aylık kırmızı mum kapamadı, 2022 Şubat, bunun gerçekleşmemesi için sınırda seyrediyor. Altcoin piyasası da lider kripto ile yüksek korelasyona sahip olduğundan, BTC’nin fiyat hareketleri trendi kestirmek için yakından takip edilmeli. Peki, 2021 boğasının en güçlü aylarından biri olan Mart’ta hangi altcoin’ler izlenmeli? Tecrübeli bir kripto analisti cevaplıyor…

Mart ayında izlenecek altcoin projeleri

YouTube kanalı “Altcoin Daily”nin kurucu ortağı ve ortak sunucusu Aaron Arnold, geçtiğimiz günlerde yatırımcıların Mart ayı boyunca izlemesi gerektiğini düşündüğü beş altcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı. Tecrübeli analist, önümüzdeki ay en iyi performans gösteren kripto para birimlerine ilişkin tahminlerini vurguladı. Arnold, Ethereum (ETH) ile başlıyor ve “katman-1’lerin kralı” olduğuna inandığını belirtiyor…

Arnold’a (DeFi) göre, NFT’ler ve merkezi olmayan finans (DeFi), Ethereum’un “mükemmel tokenomiğine” katkıda bulunan birçok sektörden ikisi. Arnold, DeFi adreslerinin toplam sayısının bir önceki yıla göre %200’den fazla bir artışla 4,4 milyonu aştığını belirten aşağıdaki tweet’e atıfta bulunuyor.

Arnold, Ethereum’a ek olarak, bir katman-1 rakibi olan Cosmos’a (ATOM) değiniyor. Hatırlamak gerekirse, Erik Vorhees, girişimin iş dünyasında “büyük şeyler” başardığını iddia eden birkaç coşkulu tweet göndermişti.

Arnold ayrıca, şirketin New York’ta bir otomat makinesi kurmasıyla NFT pazar yeri Neon’un hız kazandığını iddia ederek Solanan (SOL) konusunda da olumlu. Warner Music Group ile yeni bir anlaşma imzalayan oyun kripto para birimi Splinterlands (SPS) ve kurumsal yatırım girişlerinde 25 milyon dolar kazanan Avalanche (AVAX), Arnold’un ilk beş seçimini tamamlıyor.

Avalanche (AVAX) kurumsal talepte zirveye ulaştı

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, piyasa diğerine göre en büyük onuncu kripto para birimi olan Avalanche (AVAX), 2021’deki DeFi, Ethereum köprüsü (ETH bridge) ve dezenflasyonist ücret yakma mekanizmasından kaynaklanan üstel büyüme sayesinde görece en iyi Katman-1 Blockchain’lerden biri haline dönüştü. Galaxy Digital’in yakın tarihli bir raporu, Avalanche’ın kurumsal kabul açısından “büyük ilerleme” kaydettiğini ortaya koyuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir