Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.068
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.068
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Tecrübeli Analist, Mart’ın Kralı Olacak 4 Altcoin Duyurdu!

Tecrübeli kripto analist Jason Pizzino’ta göre Terra (LUNA), Cosmos (ATOM) ve iki altcoin projesi Mart ayı için en iyi kripto para birimi seçimleri arasında yer alıyor. Analistin güncel fiyat tahminlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik…

Mart ayında takip edilecek 5 altcoin

İlk etapta Pizzino, bir aydan biraz fazla bir süre içinde 43 dolardan 100 dolara ulaştıktan sonra merkezi olmayan finans (DeFi) ödeme ağı Terra’nın güçlü göründüğünü söylüyor:

LUNA bu kalıpların ve direnç seviyelerinin birçoğunu kırdı ve şimdi daha yüksek seviyelere yerleşiyor. Bu yüzden LUNA, özellikle LUNA/BTC grafiğine baktığımda listemin başında. Eşi görülmemiş yüksekliklere ulaştı… Yeni ATH seviyelerine ulaştığınızda, fiilen artık güçlü bir direnç kalmadığını görüyoruz.

Bir sonraki proje Cosmos, ölçeklendirmek ve birbiriyle bağlantı kurmak için inşa edilmiş bir Blockchain ekosistemi. BTC çifti (ATOM/BTC) ivme göstermeye devam ettiği için Pizzino ATOM’un yukarı yönlü ivme kazanabileceğini düşünüyor:

ATOM/BTC, %50 Fibonacci seviyesinin üzerinde yeniden kapanmaya çalışıyor. Yeni zirvelere ulaştı, %50’ye döndü ve şimdi yeni dip seviyeleri (kaydederken) destek buldu.

Near (NEAR), kritik bir destek seviyesine yaklaştı

Ölçeklenebilirlik ve güvenilirlik için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near (NEAR), listesindeki bir diğer altcoin. Uzun pozisyonlar almadan önce, kripto stratejistine göre yukarı doğru ilerlemeye devam edebilir:

NEAR da %50 aralığına yeniden girdi… 10 doların altına düşerse ve dibi 7 dolar civarında geri almaya çalışırsa endişelenirim… 14 doların üzerine geri dönersek, benim için düşük riskli bir hareket olur.

Kripto türevleri borsası FTX’in kripto para birimi FTT, Pizzino’nun radarındaki son altcoin. Analiste göre FTT, 24 Şubat’taki satıştan sonra bile 40 doların üzerinde kaldıktan sonra iyimser görünüyor. Pizzino, şu tahminlerle noktalıyor:

Şu anda FTT ile ilgili takdir ettiğim şey, düşüşü kırmış olması. Yani bu (40 dolar) seviyelerden sıçradı ve şimdi 44 doların üzerinde konsolide etmeye çalışıyor… Yani, 44 doların üzerinde, işler iyi görünüyor ve ötesinde. 50 dolar, işler daha da iyi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version