Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.815
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.815
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Swissblock Bitcoin’de Düzeltme Bekliyor

Bitcoin satış

Swissblock, Bitcoin‘in hızlı yükselişinin bir mola dönemine girebileceğini belirtti. Dijital varlık analiz firması olan Swissblock, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin‘in, kesintisiz bir şekilde yukarı doğru hareket ettiğini ancak analistlerin şimdi bir düzeltmenin yaklaşmakta olduğu konusunda uyarıda bulunduğunu açıkladı.

Swissblock’a göre, Bitcoin‘in hızlı yükselişi duraklama göstergesi olarak kabul edilebilir ve 58.000 dolara kadar bir düşüşün olasılığı olduğunu öne sürdü. Bitcoin fiyatı, Ocak ayının sonlarından bu yana neredeyse iki katına çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı ve bu düşüşlerde hızla alıcılar tarafından tüketildi.

Ancak Swissblock analistleri, Bitcoin fiyatı ile göreceli güç endeksi (RSI) arasında endişe verici bir farklılaşma olduğuna dikkat çekerek, bir düzeltmenin yakın olduğunu belirtti. Yakın tarihli bir Telegram güncellemesinde, “Hiçbir şey düz bir çizgide yükselmez, BTC bile. Bir geri çekilme yakın görünüyor,” ifadeleri kullanıldı.

Swissblock’un uyarısı, Bitcoin fiyatının yükselmeye devam ettiği sırada 4 saatlik grafikte RSI’da zayıflayan momentum belirtileri olduğunu gösteren negatif bir düşüş sapması ile teknik analize dayanmaktadır. Bu durum, kripto para biriminin yükseliş eğilimini sürdürebilmesi için bir soğuma döneminin gerekli olabileceğini göstermektedir.

Swissblock analisti Henrik Zeberg’e göre, geri çekilme önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşebilir. Ancak, kısa vadeli düzeltmeye rağmen, analistler Bitcoin’in uzun vadeli beklentileri konusunda iyimser kalmaya devam etmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir