Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.452
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.452
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

SushiSwap Yeni Liderini Seçti ve Yükseliş geldi

Uzun zamandır devam eden belirsizliğin ardından SushiSwap topluluğu yeni bir “lider” seçti. Kapanan kripto borsası Bitfineon ve merkezi olmayan finansal hizmetler ekosistemi EONS’un eski CEO’su Jared Grey, merkezi olmayan otonom organizasyonun (DAO) lideri olarak görev yapacak.

SushiSwap, “13 milyon oydan yaklaşık 11’i lehimize sonuçlandı, Lider Jared Grey’i Sushi ailesine davet etmekten mutluluk duyuyoruz!” şeklinde bir tweet attı.İşte ilgili tweet :

Bloomberg’in raporuna göre, birkaç lider DAO’dan ayrılmış ve piyasada devam eden gerilemenin bir sonucu olarak, SushiSwap aracılığıyla yönlendirilen kriptonun toplam değeri Kasım 2021’deki yaklaşık 7 milyar dolarlık zirve seviyesinden 500 milyon dolara kadar düşmüştü.

SushiSwap, yaptığı bir açıklamada topluluğun yeni liderini seçmek için çok aşamalı bir araştırma süreci düzenlediğini, adaylar için açık davetli mikrofon oturumlarına ev sahipliği yaptığını, resmi teklifler gönderdiğini ve beş adayın son aşamada yer almasına olanak tanıyan son bir lider tartışması düzenlediğini belirtti..

DAO’ya tarafından yapılan açıklamaya göre, oylamanın son turuna katılmaya uygun görülen diğer dört aday Andy Forman, Kenneth Hurley, Jared Cohen ve Pauly Walton oldu.

CoinMarketCap.com’dan alınan verilere göre, son duyurunun ardından merkezi olmayan borsanın yönetim tokeni olan SUSHI’nin fiyatı yazının hazırlandığı vakit itibariyle 24 saatlik bir süre içinde yükselerek 1,29$ seviyesine ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir