Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.573
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.573
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SushiSwap Topluluğu Oylarını Kullandı

SushiSwap

Merkeziyetsiz borsa (DEX) SushiSwap kullanıcıları, borsayı denetlemek için head chef adı verilen oylarını kullandı.

Merkeziyetsiz borsa SushiSwap CEO Jared Gray, Sushiswap’ın geçmişte ayrılmalara yol açmış olabilecek iç yapısıyla ilgili sorunları çözmeyi planlıyor. Topluluk üyeleri kullandıkları oylarla birlikte CEO görevine Jared Gray’i seçtiler.

SushiSwap Topluluğu Üyeleri Oy Vererek Yeni CEO’yu Seçtiler

Merkeziyetsiz borsa (DEX) SushiSwap üyeleri kullandıkları oylarla Jared Gray’i CEO olarak seçtiler. Aylardır süregelen yeniden düzenleme ve protokolün yönetimini çevreleyen tartışmaların ardından DEX’te güçlerini transfer ettiler.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu EONS’un eski CEO’su ve kripto para borsası Bitfineon’un CEO’su görevlerini yapmış olan Grey, şirkette “Head Chef” olarak görev alacak. Beş adaydan oluşan bir oylamada toplam 13 milyon oyların yaklaşık yüzde 84’ünü kazanan Grey, protokol katılımını desteklemeyi ve borsanın iç organizasyonunu iyileştirmeyi umduğunu söyledi.

SushiSwap, eklenen likidite madenciliği ve yönetişim özellikleriyle Uniswap’a benzer bir yapıya sahip. DEX’ler birçok kullanıcı arasında büyük ölçekli dijital varlık ticaretini koordine eden Blockchain tabanlı uygulamalardır. Merkezi borsalardan farklı olarak alıcılar ve satıcılar arasında finansal bir aracı olarak yer almak yerine otomatik algoritmalar bu işi üstlenir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir