Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.247
% 6.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.247
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Son Dönemlerin Popüler Altcoini: Sui Teknik Analiz!

Sui

Son dönemlerin popüler altcoini Sui‘de fiyat yönü ne olacak? Yükseliş yakın mı? Boğa öncesi olası geri çekilmelerde nerelerden işleme girilebilir? İşte sizler için hazırladığımız $SUI teknik analizi!

Sui, diğer blok zinciri sistemlerindeki doğrulayıcılara veya madencilere benzer bir rol oynayan izinsiz bir dizi doğrulayıcı tarafından sürdürülen akıllı sözleşme platformudur. Sui, Web3’ün büyümesiyle ölçeklenebilen tek blockchain’dir. Sui, Rust’ta yazılmıştır. Move adlı Rust tabanlı bir programlama dilinde yazılmış akıllı sözleşmeleri desteklemektedir.


Sui hakkında merak ettiğiniz detaylar için buraya tıklayarak “Sui Nedir?” adlı yazımıza göz atmayı unutmayın!


Günlük Grafikte Neler Oluyor?

Sui Günlük Teknik Analiz Grafiği

Sui günlük grafiği incelediğimizde, fiyatın market yapısını yukarı yönlü değiştirdiğini ve yükseliş trendinde olduğunu görüyoruz. Fiyat, yakın zamanda $0.9420 seviyesine kadar çıkmayı başarmış. Son tepki aldığı, fiyatı tutan kırmızı bölgeyse günlük grafikte önemli bir emir bloğuna denk geliyor. Fiyatın yükselişe devam edebilmesi için bu bölge üzerinde hacim destekli kapanışlar görmemiz gerekiyor. Bu bölgenin hacimli aşılmasının ardından, fiyatın gitmek isteyeceği ilk hedef, açık likidite bölgesi olan $1.1 seviyesine denk geliyor.

Olası geri çekilmelerde fiyatın mavi bölge altına düşmemesi oldukça önemli duruyor. Bu güçlü destek seviyesinin kırılması durumunda market yapısı tekrardan yönünü aşağı çevirmek isteyebilir. Günlük kapanışların eğik trend desteği üzerinde kalması fiyatın yönünün yukarı olduğunu doğruluyor. Trend desteğinin altında günlük kapanışlar görmek fiyatın düzeltmeye gidebileceğinin işareti olabilir.

Bir Alt Zaman Dilimi: 4 Saatlik Grafik

Sui 4 Saatlik Grafik Teknik Analiz

Bir alt zaman dilimi olan 4 saatlik grafiğe baktığımızda Sui, oluşturduğu yükselen kanal yapısını yukarı yönlü kırmış gözüküyor. Bu kırılmanın ardından $0.75 seviyesinde bulunan mavi bölge altında kapanışlar yapmaması yükselişin devam edeceğinin habercisi niteliğinde duruyor. Fiyat bir süre kırmızı ve mavi bölge arasında git gel yaparak güç toplamak isteyebilir.

Mavi bölge altında gelecek kapanışlar fiyatın alt destek seviyeleri olan önce $0.65, daha sonraysa $0.57 seviyelerine gerilemesine yol açabilir.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir