Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.875
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.875
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sui Network’ün Önemli Facebook, Twitch ve Google Güncellemesi!

sui güncelleme

Sui Network, Web3 katılımını basitleştirmeye yönelik bir adım atarak kullanıcıların harici bir kripto cüzdanı veya cüzdan kelimelerini yönetmek zorunda kalmadan Sui destekli uygulamalara kaydolmasına olanak tanıyacak.


▪️ Sui Foundation, 13 Eylül’deki bir basın açıklamasında, kullanıcıların artık merkezi olmayan uygulamalara (DApps) giriş yapmak için yeni bir zkLogin (Zero Knowledge login) özelliği aracılığıyla Google, Facebook ve Twitch hesap bilgilerini kullanabileceklerini duyurdu.

▪️ Kullanıcılar, Web3 cüzdanlarıyla uğraşmak yerine, diğer internet platformlarından aşina oldukları şekilde giriş yapma kolaylığına sahip olacaklar.

▪️ Ayrıca Sui Foundation, zkLogin özelliği sayesinde kullanıcıların güvenlik konusunda herhangi bir endişe duymadan blok zinciri tabanlı uygulamaların gizlilik ve mülkiyet koruma avantajlarından da faydalanabileceğini bildirdi.

▪️ Sui Foundation Genel Müdürü Greg Siourounis, “zkLogin, geleneksel sosyal giriş yöntemlerini kullanarak DApp’lere kolay erişim sağlayarak, blok zinciri tabanlı uygulamaların faydalarını milyonlarca ana akım kullanıcıya ulaştırma konusundaki büyük bir engeli aşmamıza yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

▪️ Yeni ve deneyimli kullanıcılar, işlem imzalama, cüzdan kelimelerini saklama ve belirli DApp’leri kullanmak için karmaşık bilgi dizilerini girmek gibi kullanılabilirlik sorunlarına sık sık çözüm bulma zorluğu yaşadılar. Bu, uzun bir süredir blockchain endüstrisinin karşılaştığı bir zorluk noktası olmuştur.

▪️ Mysten Labs’ın kurucu ortağı ve CPO’su Adeniyi Abiodun ise bu endişeye vurgu yaparak, kullanıcıların bu tür zorlukları aşmalarının gereksiz olduğunu belirtti ve zkLogin gibi çözümlerin blockchain teknolojisinin daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacağını ekledi.


Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir