Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.023
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.023
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Stronghold Digital, Borç Yapılandırmasını Tamamladı

Madencilik şirketi Stronghold Digital, borç yapılandırmasını tamamladı.

Şirket, son on hafta içinde 67,4 milyon dolarlık borcun sona ermesi karşılığında 26.200 madencilik cihazını NYDIG’e tesmim etti.

Stronghold Digital, Cihazları Teslim Etti

Şirket tarafından yapılan basın açıklamasında, NYDIG ile yapılan anlaşma kapsamında, teminat görevi gören cihazların NYDIG’e teslim edildiği ve yapılandırmanın da son aşamasının tamamlandığı ifade edildi.

Şirket, yedinci ve son dilimde, teslim etmiş olduğu madencilik cihazlarıyla 2,1 milyon dolarlık borcu daha kapattı.

Stronghold Digital, Ağustos ayından bu yana, toplamda 67.4 milyon dolarlık borcun sona ermesi karşılığında 26.200 madencilik cihazını NYDIG’e teslim etti.

Madencilik firmaları, yükselen enerji fiyatları ve Bitcoin’in değer kaybetmesiyle birlikte zor günler geçirmeye devam ediyor. Barındırma şirketlerinden Compute North, Eylül ayında iflas başvurusunda bulunurken, madencilik şirketleri Core Scientific ve Argo Blockchain ciddi likidite problemleriyle karşı karşıya kaldı.

Stronghold ek olarak, WhiteHawk Finance ile de borç yapılandırma anlaşması imzalayarak, ağırlıklı ortalama vadeyi 13 aydan 36 aya çıkardı ve bilançosunda 21 milyon dolar nakit ekledi.

Şirketin şu anda 30 milyon dolarlık likiditesi bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir