Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.079
% 7.34
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.079
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Stripe, Fiat’tan Kriptoya Geçiş için Avalanche ile Entegre Oluyor

Stripe

AVAX satın alabilecek ve doğrudan cüzdanına gönderilmesini sağlayabilecek doğrulanmış bir kullanıcıya ihtiyacınız varsa, Google’a bağlı olmamak büyük bir artıdır. Ava Labs tarafından 29 Nisan’da yayınlanan bir blog yazısı, sekiz Avalanche Web3 uygulamasının artık Stripe platformuyla entegre edilebileceği bilgisini de içeriyor.

Avalanche ekosisteminde çalışan uygulama geliştiricileri için bir başka harika haber: Stripe’ın akıllı uygulamasını kullanan kullanıcı, fiat para birimini doğrudan uygulama arayüzünün içinde kripto para birimine dönüştürmeyi mümkün kılan bir widget oluşturabilir.

Satın alma işlemlerini kolaylaştırmak Stripe’ın yaptığı şeylerden yalnızca biri. Hepsi bir arada platformları artık C-Chain dostu ve temiz bir fiat-kripto çıkış rampasına sahip. ABD’li perakende tüketicileri artık AVAX’ı doğrudan kaynağından satın alabiliyor ve böylece bir borsa ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bunun yerine, merkezi olmayan borsalar (DEX’ler), değiştirilemez token platformları (NFT’ler) veya dijital cüzdanlar gibi çeşitli dApp’leri keşfederek kripto arzularını yerine getirmek için Stripe widget’ını kullanıyorlar.

Bu entegrasyonun merkezinde Avalanche’ın yerel ekosistem cüzdanı Core by Ava Labs yer alıyor. Stripe’ın onramp’ının dahil edilmesi Core tarafından takdir edildi ve müşterilerinin Avalanche varlıklarını toplaması için daha fazla fırsat eklendi. Cüzdanınıza para yatırmak için hangi seçeneği kullanmayı tercih edersiniz: banka, kredi veya ACH? Buna katılmak istiyorsanız, bir Core cüzdanı kurabilirsiniz. Gmail veya Apple kimliğinizle kaydolun ve ardından AVAX satın almak için core.app web sitesini ziyaret edin.

Stripe, Avalanche Ekosisteminin Büyümesini Sağlıyor

Stripe, birçok Web3 şirketinin mücadele ettiği, kullanıcıların işlem yapmaya gücünün yetmediği “soğuk başlangıç sorununu” çözer. Stripe tüm KYC, ödemeler, dolandırıcılık ve uyumluluk işlemlerini gerçekleştirir, böylece kullanıcıların yalnızca cüzdanlarına AVAX ve diğer uyumlu tokenleri yüklemeleri gerekir.

Stripe ile entegre olan Avalanche ekosistem ortaklarından oluşan bu katalog, yenilikçi girişimleri hedefliyor. GoGoPool’un likit staking ve minipoolları, bir doğrulayıcı düğüm başlatma maliyetlerini azaltırken Avvy’nin merkezi olmayan isim hizmeti ve Pakt’ın “Web3 için WordPress” girişimciler için faydalı gözüküyor. Zeroone, Halliday, The Arena, Shrapnel ve DeFi Kingdoms, Avalanche ekosistemini geliştirmek için işbirliği yapmaktadır.

Kullanıcılar bu entegrasyonlar sayesinde etkinleşiyor ve birbirlerine bağlanıyor. Egan, Kripto Başkanı Stripes’ın AVAX’ı desteklenen ağlar listesine eklemesinin heyecan verici ve çok önemli olduğunu belirtti. Bu hamle, Stripe’ın Avalanche’ın dApp’lerinin çiçek açtığı alana daha fazla müşteri katarak Web3’ü herkes için kullanılabilir ve güvenli hale getirme hedefiyle kesişiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir