Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.431
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.431
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

STEPN, Atletico Madrid ile Ortak NFT Koleksiyonu Yapacak

STEPN, Atletico Madrid ile NFT spor ayakkabı koleksiyonu için Crypto Exchange WhaleFin ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Şirketler yaptığı ortaklıkla, STEPN iş modeli olan koşarak kazanmaya uygun ve gerçek dünya ödülleri olacak. 1000’den fazla dijital futbol kramponu piyasaya sürülecek.

NFT Krampon Koleksiyonu Atletico Madrid ve WhaleFin’de Ek Avantajlar Sunacak

Web3’ün gerçek dünya uygulamalarından biri olan STEPN’in çıkaracağı NFT koleksiyonuyla birlikte hem taraftarlar hem de STEPN kullanıcıları için ek avantajlar sunulacak.

Koleksiyondaki kramponlar, uygulamanın kazan kazan modeliyle uyumlu olacak. NFT sahiplerine sağlayacağı avantajlardan bazıları ise fiziksel Atletico de Madrid ürünlerine, yüz yüze maçlara ve WhaleFin airdroplarına özel erişim sağlaması olacak.

STEPN pazarlama direktörü Shiti Ragosti, verdiği bir röportajda konu hakkında şöyle dedi:

“Bu tür prestijli işbirlikleri sayesinde, ortak markalar, gerçek dünyadaki ödüller ve avantajlar aracılığıyla kullanıcılar için kazan kazan ortaklıkları oluşturuyoruz. STEPN, daha fazla kullanıcıyı dahil eden bu işbirlikleri ve ortaklıklar aracılığıyla Web3 dünyasını daha geniş spor topluluklarına götürme misyonunu da gerçekleştiriyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir