Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.325
% 1.72
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.325
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Stepn, Apple Pay ile Entegre Oldu!

STEPN, Web3 tabanlı bir oyundur ve uygulamanın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen bir entegrasyonla, Apple Pay’in uygulama içi satın almalar için kullanılabilmesine olanak sağlamayı planlamaktadır.


▪ Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar, kredi kartlarını Apple Pay’e bağlayarak oyun için gerekli olan benzersiz tokenleri (NFT) spor ayakkabılarını satın alma imkanına sahip olacaklar.

▪ Artık kripto cüzdanı bağlamak zorunda kalmadan, Apple Pay’i fiat ödeme yöntemi olarak kullanarak oyun içi varlıkları satın alma süreci daha kolay hale gelecek. Bu adım, yeni oyuncuların ekosisteme katılmasını engelleyebilecek engelleri ortadan kaldıracaktır.

STEPN, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kullanıcıların Sneaker NFT’lerini satın almak için artık bir kripto para cüzdanına ihtiyaç duymayacaklarını vurguladı. Hızlı, güvenli ve özel bir şekilde satın alma işlemlerini gerçekleştirmek için Apple Pay’i kullanabileceklerini aşağıdaki tweet ile belirtti.

STEPN’ın operasyonlardan sorumlu üst yöneticisi Shiti Manghani, vermiş olduğu bir röpörtajda, Apple Pay gibi bir fiat çözümünün sisteme entegre edilmesinin, bir sonraki 100 milyon kullanıcının Web3 dünyasına katılmasını kolaylaştıracağını ifade etti. Ayrıca, STEPN’ın blok zinciri tabanlı oyun uygulamaları arasında Apple Pay entegrasyonunu gerçekleştiren ilk uygulama olduklarını da vurguladı.

▪ Manghani, bu cümleleri kurduktan sonra “Bu tür bir entegrasyon için Apple tarafından onaylanabilmek çok prestijli ve bir ayrıcalık… Bu büyük platformlar, daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlıyor. Girişimimiz her zaman hem uygulamayı hem de Web3’ü çeşitlendirmek ve ortaya çıkarmak ve yalnızca Web3 topluluğuyla sınırlı olmayan bir kitleye getirebileceği faydaları ortaya çıkarmak olmuştur.” cümlelerini de ifadesine ekledi.


STEPN hakkında detaylı bilgi öğrenmek için buraya tıklayıp eğitim serimize göz atabilirsiniz. Ayrıca buraya tıklayarak Stepn Telegram grubumuza katılabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version