Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.944
% 1.77
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.944
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Starknet Vakfı, En İyi Projelere 25,2 Milyon Dolarlık STRK Token Tahsis Etti!

Ağ üzerindeki en iyi gelişmiş girişimler, Starknet Vakfı’ndan 20 milyon Starknet (STRK) token alacak. Starknet Vakfı, yeni Catalyst girişimi kapsamında ekosistemdeki en iyi performans gösteren 21 projeye yaklaşık 25,2 milyon dolar değerinde Starknet token hediye edecek.

Starknet Seçim Kriterleri ve Proje Kategorileri

Starknet Vakfı CEO’su Diego Oliva’ya göre, program, birçok kriter doğrultusunda en iyi kullanıcı odaklı protokolleri onurlandırmak için seçildi ve bu kriterler, Stark Vakfı ile tarafsız bir üçüncü şahıs tarafından değerlendirildi.

“Toplam kilitli değer, üretilen ücretler, aktif kullanıcılar, dış finansman, güvenlik denetimleri ve diğer birkaç metrik gibi çeşitli ağırlıklara sahip bir dizi metriği inceledik.” Sıfır bilgi roll-up teknolojisine dayanan ödül programı, Starknet’in Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümünde yeniliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Hibelere iki kategori altında gelişmiş aşama girişimleri ve ağ üzerinde yeni gelişen girişimler ayrılacak.

Bir token lansman platformu olan Ekubo; gasless trading özellikli bir DeFi protokolü olan AVNU; tamamen zincir üzerinde büyük strateji oyunu olan Influence; zincir üzeri bir oyun evreni olan Realms; yakında çıkacak bir kripto süper uygulama ile bir DeFi protokolü olan Nostra ve merkeziyetsiz kalıcı vadeli işlemler borsası olan ZKX, hibeler için nitelikli ilk altı en iyi performans gösteren projeler arasında yer alıyor.

Starknet için en iyi gelişen kullanım durumlarından biri Web3 oyunlarıdır ve ağ, düşük işlem maliyetli yüksek hızlı altyapıyı geliştirmeye devam edecektir. Oliva’nın belirttiği gibi,

“Starknet, işlem hızlarını artırmayı, gecikmeyi azaltmayı ve işlem maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen bir dizi iyileştirme başlattı ve başlatmaya devam edecek. Bu, zincir üzeri oyunların yanı sıra Starknet’in oldukça popüler bulduğu bir diğer uygulama kategorisi olan DeFi uygulamalarına da yardımcı oluyor.” Oliva, fonlama programının, oyun ve merkeziyetsiz finans (DeFi) dışındaki ağ üzerinde ek yenilikçi blok zinciri kullanım durumlarını teşvik etmesini istiyor.

L2beat’e göre, toplam kilitli değeri (TVL) neredeyse 1,08 milyar dolar ve %2,32 pazar payı ile Starknet, yedinci en büyük Ethereum katman 2’dir. Ethereum katman-2 ağlarının toplam TVL’si 46 milyar doları aşıyor.

200 seçkin takımı desteklemeyi hedefleyen 5 milyon dolarlık tohum hibe programının duyurulmasından üç hafta sonra, geliştiriciler için yeni finansman girişimi ortaya çıktı. Starknet Vakfı ayrıca Catalyst programı kapsamında gelecekteki fonlama girişimlerini planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Starknet Vakfı, En İyi Projelere 25,2 Milyon Dolarlık STRK Token Tahsis Etti!” te bir düşünce

  1. Pingback: ZKasino, 33 Milyon Dolarlık Dolandırıcılığın Ardından İade Sürecini Başlattı

  2. Pingback: Nostra CEO'su, Token Airdrop'undan 11 Gün Sonra İstifa Etti - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir