Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.744
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.744
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Staking Girişimi, 17 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Paris merkezli staking hizmet sağlayıcısı Kiln, katıldığı A serisi bir finansman turundan yaklaşık 17 buçuk milyon dolarlık fon topladı.

Kripto endüstrisinin giderek benimsenen ilerleyişi sürerken, yatırım yapılan projelerin sayısında da artış yaşanıyor. Kripto piyasası, ayı trendinde hareketliliğini devam ettiriyor. Ancak bu süreçte, güçlü ve yenilikçi projelere milyonlarca dolar fon desteği sağlanıyor. Geçtiğimiz günlerde NFT platformu Tropee, 5 milyon dolarlık bir fon topladı. Diğer taraftan, Aptos ve Arbitrum da milyonlarca dolarlık desteği arkasına aldı. Kripto ayı piyasasını girişim ve gelişim fırsatı gören şirketler, proje geliştirmelerini sürdürüyor. Son olarak, staking girişimi Kiln, güçlü yatırımcılardan 17 milyon dolarlık bir fon topladı.

Staking Girişimi, Güçlü Fon Desteği Aldı

Paris merkezli staking hizmet sağlayıcısı Kiln, staking altyapısı ürün yelpazesini geliştirmek ve güçlendirmek için 17.6 milyon dolar fon topladı.

Kiln’in katıldığı yatırım turunda, ConsenSys, GSR Ventures ve Kraken‘in girişim kolu da yer aldı. Girişimin müşterileri arasında, Binance US, GSR ve Ledger gibi sektör lideri şirketler bulunuyor.

Projeye yatırım yapan şirketlerden BlueYard Capital‘in kurucu ortağı Ciaran O’Leary, staking sisteminin tüm kripto endüstrisinin yapı taşlarından birisi olacağını savundu.

Kiln CEO’su ve kurucu ortağı Laszlo Szabo, “Kripto alanındaki bu tür saygın yatırımcılarla, staking teknolojisinde yeni nesil pazar standardını oluşturmamızı sağlayacak sağlam bir finansman turunu tamamlamaktan heyecan duyuyorum.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Staking Girişimi, 17 Milyon Dolarlık Fon Topladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Kripto Token Arzı: Maksimum, Dolaşımdaki ve Toplam Arz Arasındaki Fark Nedir? - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir