Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.786
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.786
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Square, Üçüncü Çeyrek Kazanç Raporunu Açıkladı

Ödeme firması Square, üçüncü çeyrek kazanç raporunu açıkladı. Şirket Bitcoin (BTC) fiyatındaki göreceli istikrar sebebiyle Bitcoin gelirinin ve brüt karının önceki çeyreğe kıyasla düştüğünü belirtti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Square, üçüncü çeyrek kazanç raporunda, eşler arası ödeme hizmeti Cash App’in çeyrekte 1,82 milyar dolar Bitcoin geliri ve yıllık olarak 42 milyon dolar kar elde ettiğini ifade etti.

Bitcoin geliri ve brüt karı ikinci çeyreğe nazaran azalmış durumda. Square, Bitcoin fiyatındaki göreceli istikrarın ticaret aktivitesini azalttığını düşünüyor.

Square ek olarak, müşteri talebindeki ve Bitcoin’in piyasa değerindeki değişiklikler göz önüne alındığında, Bitcoin geliri ve brüt karının gelecek çeyreklerde de dalgalı bir yapıda olabileceğini belirtti.

Square’in toplam net geliri üçüncü çeyrekte yıllık %27 artışla 3.84 milyar dolar olurken, brüt kâr yıllık %43 artışla 1.13 milyar dolar oldu.

Şirket atyrıca 19 Kasım’da TBD ile ilgili bir whitepaper yayınlanacağını da duyurdu. Şirket, merkeziyetsiz bir borsa krma maksadıyla açık bir geliştirici platform oluşturmaya odaklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir